da, este la magnolia
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
e normal..incepem sa fim uniti.
Unic...in loc de comentarii rautacioase...mai bine ai veni la intalniri...nu cred ca sar supara cineva.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
eeee noi suntem toti buni la suflet...dar suntem galagiosi....oricum...din cate vad eu...totul va fi ok. Si daca tot apar si persoane noi in club...e de bine...inseamna ca va place ce vedeti.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
trebuie sa discutam si clar ne vom intelege.
ascultam si pe unul si pe altul,supunem la vot daca trebuie si vom ajunge la un consens.
important e sa ne intalnim si sa vorbim,si sa si ascultam,ca poate si altii au ceva inteligent de spus.nimeni nu-i detinatorul adevarului absolut.
parerea mea!!!Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment
-
perfect adevarat...si as fi tare curios de parerea ta sincera despre clubul nostru...vazute asa prin ochii tai de nou membru...asta as vrea sa o aud si de la tine si de la Shadow....si prin pm...nu neaparat aici. multumescUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
fiecare cu punctul lui de vedere. e logic ca nu ne putem intelege 100%, dar intalnirea de azi chiar a fost una 'omeneasca', in parametrii normali, in care nu s-au mai batut campii, si chiar s-a vorbit ceva constructiv. singurul lucru ar fi ca sebi sa mai 'ciuleasca' urechile si la cei din jur care au ceva de spus cu argumente (kelu, mihai, theo), si sa inteleaga ca optiunea adusa de mihai e una unica. oricum o sa vedem cum e cu locatia. momentan avem doar niste poze pe site-ul care ni l-a spus mihai (din pacate eu nu pot merge la sectiunea poze, cu browser-ul mozilla - nu stiu de ce). restul ramane de vazutDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
cu mozzila nu o sa reusesti,deschide forumul intodeauna cu explorer,si poti vedea ceea ce vrei,si poti citii tot mereu.si merge si altfel,site-ul.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
nu vorbeam de forum. si daca nu stiai, firefox e mult mai bun decat explorer. eu le folosesc pe ambele (explorerul doar in caz de nevoie) si se observa diferentaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment