Un xp cu licenta si cu update-uri facute e foarte bun si stabil.Probleme incep cand bagi programe in el si le dezinstalezi si de cele mai multe ori crapa xp-ul cand e vorba de programe care au legatura si cu placa video....de cele mai multe ori scoate si fisiere care sunt vitale winddows-ului.Va spun din experienta.Spun ca sunt bune programele facute de microsoft pentru ca sunt integrate mai bine in xp decat cele 3-rd party.De exemplu media player....majoritatea fug de el dar eu il folosesc tot timpul si va spun si de ce...Este singurul care e capabil sa scoata 5.1 cu placa de sunet integrata...si la un laptop e vital daca ai si un sistem audio pe acasa.Numai bine.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
am o combina, dar nu o leg la laptop...doar la calculator ocazional. deocamdata eu nu folosesc calculatorul pentru lucrari sau mai stiu eu ce chestii, il folosesc doar in timpul liber. si nu instalez programe sau sa dezinstalez...il folosesc asa cum am, rareori mai scot un program, cand chiar am nevoie de el, sau daca il am pe laptop il folosesc de acolo. de media player zici bine ce zici, ca si eu l-am folosit si il folosesc pe ambele 'unitati'.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Post@bogidan: parerea mea este ca firefox este mai bun decat explorer, pentru ca in explorer abia mi se incarca paginile, in forefox merge bine. si in plus firefox blocheaza site-urile suspecte si pop-upurile fara sa ii setez eu asta. IE8 nu am instalat in calculator la mine pentru ca nu ma intereseaza. (am net de la rds dar sunt la casa unde abonamentul e de 3-4 ori mai scump decat la bloc, si viteza e mult sub cea de la bloc - 400-450 kbps download, si 150 kbps max la up).
nu te-ai gandit ca esti un caz particular ? :|
Last edited by MrDrake; 22 October 2009, 23:07.
Comment
-
Informativ numa' , nu e bordul meu...nu am apucat sa fac poze.Attached Files
Comment
-
Chiar l-am intrebat pe gabi si a spus ca el nu stie nici-o modalitate pe fond albastru sa-ti iasa rosu ( cifre , linii ).Pe fond alb e alta discutie , dai cu un marker sau oja si ai rezolvat problema.
Trebuie sa existe ceva , daca nu asta e...raman mov
Comment
Comment