Originally posted by sebi8ta
View Post
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
da ai sa vorbesti tu Sebi cu paza de acolo?....ca mie mie frica...daca ne bate domnul ala burtos?
daca aia au zis nu...eu ma conformez ...serios.
Nu tre sa fim necivilizati...trebuie sa fim un exemplu....Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
acuma serios...eu daca nu aproba aia..nu vin.
Daca ne intalnim ...o facem legal si in locuri legale..ala fiind un spatiu privat..daca omu zice ca nu e voie..nu merg...am totusi un pic de civilizatie in mine.
Nu e vorba ca mie frica de ala...am zis la misto...dar nu e frumos...
Am mai zis-o..daca suntem un grup mare...macar sa fim exemplu pozitiv...nu as vrea sa fim aratati cu degetul.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View Postacuma serios...eu daca nu aproba aia..nu vin.
Daca ne intalnim ...o facem legal si in locuri legale..ala fiind un spatiu privat..daca omu zice ca nu e voie..nu merg...am totusi un pic de civilizatie in mine.
Nu e vorba ca mie frica de ala...am zis la misto...dar nu e frumos...
Am mai zis-o..daca suntem un grup mare...macar sa fim exemplu pozitiv...nu as vrea sa fim aratati cu degetul.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
ora o stabiliti voi cum credeti si cum vreti (sau sebi), dar daca ramane in parcarea subterana la real nici eu nu mai vin. daca vreti neaparat la real facem intalnirea la brintex in parcare ca e goala cat cuprinde duminica, si avem si tonomate de cafea pentru incalzirea corpului cu un grad.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
m-am gandit sa fac niste 'carti de vizita' (fly-ere) de pus la stergator. mai vrea cineva sau scot doar pentru mine? urcati aici niste modele /idei despre cum sa arate si ce mesaj sa contina aceste fly-ere, si alegem unul din eleDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJdaca ati reusi sa obtineti aprobare, ar fi super...continui la discutii generale
@ShadoW999: vezi ca te prinde radarul daca mai alergi asa repede ai trecut pe langa mine pe la 3 la modarom.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment