Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mumus...nu te-am bagat, dar am zis ca nu sunt singurul, (si in plus sunt multi pe forum) ca bogidan s-a mirat de posturile mele. fiecare posteaza cat vrea, cand vrea si unde vrea, atata timp cat se incadreaza in regulament. eu nu postam pentru nr de posturi, postam acolo unde mai cerea cineva ajutor sau mai ziceam si eu cate ceva la unele discutii (pentru ca si eu sunt pe forum destul timp intr-o zi), dar de cand a iesit scandal m-am lasat, drept dovada marea majoritate a posturilor mele din ultimele luni se afla pe sectiunea brasov. si nu scrie nicaieri ca trebuie sa dam explicatie pentru numarul de posturi. sau cel putin asa stiam eu. in fine, nu ma zbat ca oricum degeaba o fac, voi tot cu parerea aia de acum mai bine de juma` de an ramaneti. (cei de pe forum din tara, nu neaparat voi).

distractie placuta la intalnire . ne vedem duminica in caz ca nu intervine ceva pana atunci.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Intrebare: cum/cand se reseteaza CB-ul singur, fara sa fac eu aceasta 'operatiune'? ieri am facut 1000 km de cand nu am resetat cb-ul, si s-a resetat singur, dar azi, stand in parcare pe randunicii cand m-am uitat la cb iar era resetat (s-a resetat cand eram pe loc, ca nu imi arata nimic cb-ul. pusesem contactul de vreo 3 ori cat am stat, ca sa ma mai uit la ceas, si asa am vazut ca este totul la zero).
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• cine cumpara 3 litrii de ulei ELF 5W40 la 100 lei?cine vrea facem tranzactia rapid,e in portbagaj uleiul.e luat de la sicaro,e sigilat,in termen,e ok,doar ca vreau sa iau mobil in loc.
        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• pai 37-38 lei litrul e si la magazin

sigpic

Comment

• Aline si eu am patit asa....am dar cu un spray (de contacte cred) pe borne...si nu a mai facut...nu stiu daca ce am facut eu a remediat...dar acum e ok...cand ne vedem iti dau si tie.

Geo...parca tu lucrezi la media galaxy nu?
            Am nevoie de un invertor (incarcator) sau cum so numi el.. din 220v sa scoata 12v (sa aibe mufa aia de bricheta). Under as putea gasi??

Atentie..nu vreu invertor deala de masina care sa scoata din 12v- 220v...ci invers.
            Last edited by mumus; 6 November 2009, 17:43. Reason: Automerged Doublepost
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by SKORPIONKING View Post
              pai 37-38 lei litrul e si la magazin

si 37-38 ori 3 cat e?111-114 lei.ce vrei sa-l dau gratis?eu am dat 105 lei pe el.
              cumparat-ti din magazin
              Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Incearca la mikado mumus.Ala e transformator de la 220 la 12v...Dar nu inteleg ce vrei tu unde sa aibe bricheta???unde intra 220Vsau unde scoate 12v si vrei mufa mama de la bricheta(cum e la masina) sau tata cum e la incarcatorul de telefon pt masina?

Comment

• da...imi trebuie mufa mama...cum e in masina. o fi scump unu?
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Va rog sa completati lista cu cei care doriti sa mergem la sibiu in data de 29.11.2009

01.sebi8ta+sotia-1 masina
                    02.ALO68+sotia-1 masina
                    03.kelu+sotia-1 masina
                    04.bobok0406+prietena-1masina
                    05.razvan_boss+prietena-1 masina
                    06............
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Nu stiu cat e de scump...Da iesi mai bine daca iei o bricheta din aia din supermarket la 6-7 lei si un transformator de 220-12v si tai mufa si legi firele la bricheta...E simplu de tot daca ai vointa....e un exemplu de cum ai putea sa faci...si poti sa mergi pana la a-ti confectiona o priza de perete cu mufa de bricheta.Bafta si ne vedem curand, o sa incerc si eu

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                        da...imi trebuie mufa mama...cum e in masina. o fi scump unu?
                        asa ceva am cumparat eu anul trecut din metro Constanta ,imi trebuia in camera de la pensiune ptr. lada frigorifica ,am dat 170 ron l-am folosit doar 6 zile ,practic ii nou ,daca vrei ne putem intelege la pret.
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• mai mult de 20 lei nu am sa dau pe asa ceva

Comment

• Originally posted by theo_bv2002 View Post
                            si 37-38 ori 3 cat e?111-114 lei.ce vrei sa-l dau gratis?eu am dat 105 lei pe el.
                            cumparat-ti din magazin
                            ulei de asta nu-mi trebuie cat traiesc si eu nu ti-am cerut sa mi-l dai mie,ti-am zis ca la magazin e acelasi pret,crezi ca 10 lei e un discount foarte mare?

sigpic

Comment

• nu va mai certati....fiecare are dreptul sa ceara cat vrea ....daca nu vrei nu cumperi...nu trebuie sa ai spui cat e la magazin..ca stie si el.

Comment

• eu mi-am dat cu parerea sau nu mai ai voie

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google