din pacate nu pot sa ajung maine dimineata in brasov din motive personale. va doresc o sedinta foto reusita si daca o sa imi dati voie o sa apar in film cu alte poze facute prin alte parti
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
pozele si filmarile o sa fie trimise toate la waderus,tot el o sa fac si filmuletul respectiv.luati legatura cu el care doriti pozele.Din cate stiu o sa fie postate pe transfer.ro de unde o sa le ia waderus si daca vreti si voi.
multumesc celor care au fost astazi la intalnire si pacat ca unii dintre noi nu stiu sa stea pana la capat cand avem avem o actiune sau o intalnire ....mare pacat,dar na ...oameni si oameni....
Cei care nu aveti stegulete va rog sa va treceti aici pe o lista ca sa stim la cine tebuie sa mai dam stegulete.cei care au fost prezenti pana la sfarsitul intalnirii astazi au primit.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Totusi trebuie sa intelegeti ca unii dintre noi si-au rupt din timpul lor 1-2 ore ptr acest eveniment...daca unii intarzie mult...ce vina au ceilalti care au venit la timp ! Fiti realisti !
Unii nau toata ziua la dispozitie...in loc ca unii sa se bucure ca initial am fost multi....comenteaza ca de ce nu au stat pana la final...nu mi se pare corect.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Atunci de ce ati fost de-acord cu data de 22????puteam foarte bine sa alegem si 21.11.2009 ca sa nu mai fie o scuza ziua de duminica!!1
Propun ziua de sambata pentru intalniri ca sa nu mai fie discutii !!!O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
Originally posted by razvan_boss View Postmersi pentru poze mumus..astept si pozele de la "cumnatu'"
In alta ordine de idei: spuneti-mi si mie cum sa uploadez pozele pe forum?
E prima data cand fac asta
Bafta.
Comment
Comment