Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• in loc de da rapid un raspuns dai Go advanced...mergi mai jos si dai gestiunea atasamentelor...(ai grija ca nu merg poze in format mare mare).
    si de acolo te descurci.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
      Totusi trebuie sa intelegeti ca unii dintre noi si-au rupt din timpul lor 1-2 ore ptr acest eveniment...daca unii intarzie mult...ce vina au ceilalti care au venit la timp ! Fiti realisti !
      Unii nau toata ziua la dispozitie...in loc ca unii sa se bucure ca initial am fost multi....comenteaza ca de ce nu au stat pana la final...nu mi se pare corect.
      bine zis mumus,eu am fost sambata de noapte,nu am dormit deloc am venit am stat o ora si ceva degeaba si apoi am plecat ca am intrat iarasi de noapte
      daca cei care au timp de pierdut aiurea sa stea cat vor si sa vorbeasca pentru ei nu sa critice pe altii
      nu cred ca cineva a plecat fara un motiv serios

sigpic

Comment

• Ieri a fost ziua de nastere a lui zeu69. La multi ani!!!!!!
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• "LA MULTI ANI" Zeu69 si scuze ca am uitat de tine ieri ca sa te felicit la momentul oportun

sigpic

Comment

• La multi ani si din partea mea. Sa fii fericit si la cat mai multe intalniri si ani frumosi
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• La Multi Ani!!! pentru zeu
              Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• la multi ani zeu69 dar eu unul nu prea am avut de unde sa stiu......sa fi sanatos.....

Comment

• Salutare domnilor,nu inteleg de ce sant criticati cei care au venit la timp ieri si au stat in frig o ora jumate cu nevasta,copilu si cine cu cine a mai fost,in loc sa fie aia care au venit cand i-a taiat capul ca si cum noi stateam la plaja acolo!!!Sa fim seriosi,eu va spun de acum ca a fost ultima oara cand am mai participat la astfel de actiuni si cand mi-am carat familia sa degere pt altii.Unii mai au tupeu sa si critice,fiti seriosi.
                  Va salut si ramaneti pe drum!!!
                  eu ma retrag de la actiunea din 29 de la sibiu,drumuri line sa aveti.
                  sigpic

Comment

• La multi ani zeu69!!!

Comment

• Originally posted by kelu View Post
                      Salutare domnilor,nu inteleg de ce sant criticati cei care au venit la timp ieri si au stat in frig o ora jumate cu nevasta,copilu si cine cu cine a mai fost,in loc sa fie aia care au venit cand i-a taiat capul ca si cum noi stateam la plaja acolo!!!Sa fim seriosi,eu va spun de acum ca a fost ultima oara cand am mai participat la astfel de actiuni si cand mi-am carat familia sa degere pt altii.Unii mai au tupeu sa si critice,fiti seriosi.
                      Va salut si ramaneti pe drum!!!
                      eu ma retrag de la actiunea din 29 de la sibiu,drumuri line sa aveti.
                      Kelu !!!

nu te supara...intradevar Sebi a fost un pic marlan cand a zis sa plecam acasa....
                      dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa vii in februarie...tu esti un om mereu vesel de care avem nevoie la orice petrecere.
                      Nu te mai supara degeaba.
                      Data viitoare vom fi uniti si vom face tot ce zicem la ora stabilita..daca nu ....vom anula

Ceea ce nu inteleg unii este ca Logan Club Brasov...si orice club....este egal cu ZERO fara membri de baza. Iar tu esti unul dintre acesti membri.
                      Last edited by mumus; 23 November 2009, 20:09.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Stai linistit mumus ca nu o sa lipsesc in februarie de la intalnire,nimeni nu poate sa ma faca sa lipsesc,am promis celor din bucuresti ca ai astept cu drag si vreau sa facem o mare paranghelie acolo.
                        Nu am nimic cu nimeni dar unii ar trebuii sa inteleaga ca nu am venit ieri acolo sa ma aflu la numar sau sa admir peisajul,sa stai de la 11.45 pana la 13.30 sa astepti aiurea si altii sa faca comentarii fara folos nu e corect.Nu am sa mai fiu prezent la astfel de actiuni,fiecare are dreptul sa aleaga,toata lumea claxona pe drum ca incurcam circulatia si nu puteau trece pe langa noi si unora dintre noi le parea asta un lucru normal.Sa fim seriosi domnilor ca nu santem noi aia in masura sa facem legea pe sosele.
                        VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
                        sigpic

Comment

• de unde as putea sa fac si eu rost de niste placute de frana mai ieftine si sa nu se duca dupa 15000 km?
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• ieftin si bun nu exista...si daca nu se duce dupa 15000...au sa se duca discurile
                            pune remsa,sau ferodo premier,sau originale .

Comment

• sunt 220 lei alea originale (ferodo)
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• vezi pe aurel vlaicu cum vii de la faget pe stanga e o casa cu niste trepte;aia sunt cei mai ieftini,intreaba acolo

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google