Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stiu si eu...si mie mi sa bulit ambreajul si din covasna am venit pana in bv asa....dar nu e lin si in nici un caz fara caraituri...daca ai condus masina fara cutie sincronizata...poate te descurci...deci stiu ca se poate...se poate si in tr 2,3,4,
    dar nu e bine... si o faci numai la nevoie...
    Eu vreau sa vad la Alo ca nu caraie si ca nu are nimic.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mai oameni buni, ce ar fi sa va rezolvati neintelegerile pe privat sau pe mess? iar tre sa ne stie toata tara ca ne certam? si mai mult, pe un subiect care nu este nici pe departe esential, totul a degenerat de la o simpla intrebare. hai sa fim asa cum trebuie si sa nu ne mai spalam rufele in public.
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• ai dreptate....ma scuzi Stresule... ai pefecta dtreptate...de aia si ne intalnim diseara.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• STRESS,oamenii nu se cearta.
          Doar discuta contradictoriu..;)
          Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Eugen la sibiu trebuie sa fim la ora 9.00.asa au zis sibienii.cum facem in cazul asta?plecam mai repede?
            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• atunci la 7:30 maxim 7:45 sa plecam de la metro
              sigpic
              http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• sa ne stie toata tara,daca asa vrem sa fim,asa suntem,asa colegi avem,astia suntem,unii plang ca nu au bani de benzina sa vina la intalniri si la intalniri nu le ajungi la nas
                -daca va e rusine cu membrii care ii aveti atunci de ce va mai numiti club
                -acest post l-am scris la suparare si dupa 5 pahare de palinca(dar inca sunt lucid)
                -asa ca imi mentin afirmatiile ulterioare si spre binele clubului faceti ceva fratilor ca se duce pe rapa

sigpic

Comment

• sa postez pana nu se mai sterge ?

Alo...ai tot venit azi....deci se stie acuma cine si cum e nu?

esti un coleg si un om foarte serios...
                  Last edited by mumus; 26 November 2009, 23:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ASTEPTAM IN CONTINUARE COMPLETAREA LISTEI CU CEI CARE DORITI SA MERGEM LA SIBIU PE DATA DE 29 !!!!

01.sebi8ta+sotia-1 masina
                    02.ALO68+sotia-1 masina
                    03.kelu+sotia-1 masina
                    04.bobok0406+prietena-1masina
                    05.razvan_boss+prietena-1 masina
                    06.ZEU69+sotia-masina
                    07.Mumus+ sotia + posibil cumnatu..da o sa vina cu mine,nu cu masina lui...cred.
                    08.boly76+familia(daca e vreme buna)
                    09.danyamd+prietena-1 masina
                    10.manu2+prietena-1 masina
                    11..........

DUMINICA PE DATA DE 29.11.2009 LA ORA 08" - 08.15" CEI CARE MERGEM LA SIBIU NE VOM INTALNII LA METRO 1 .LA ORA 08.15" FIX SE PLEACA DIN PARCAREA METRO 1 LA SIBIU .CEI CARE MERGEM ,TREBUIE SA FIM LA ORA 10" LA SIBIU,TIMP SUFICIENT CA SA AJUNGEM CU BINE FARA SA NE GRABIM.

SAMBATA LA ORA 12 SE FAC POZE LA SICARO ,DUPA CUM AM SCRIS SI PE MESSENGER,VA ROG SA FITI CATI MAI MULTI .TOATA TREABA DUREAZA MAXIM 40 min.VA MULTUMESC.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Sambata eu nuajung la poze.Muncesc
                      Succesuri!!!;)
                      Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Originally posted by BV-80-YSA View Post
                        sa ne stie toata tara,daca asa vrem sa fim,asa suntem,asa colegi avem,astia suntem,unii plang ca nu au bani de benzina sa vina la intalniri si la intalniri nu le ajungi la nas
                        -daca va e rusine cu membrii care ii aveti atunci de ce va mai numiti club
                        -acest post l-am scris la suparare si dupa 5 pahare de palinca(dar inca sunt lucid)
                        -asa ca imi mentin afirmatiile ulterioare si spre binele clubului faceti ceva fratilor ca se duce pe rapa

200% de acord cu tine scorpionule dar nu vezi ca nu zice nimeni nimic
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• cand o sa fie numai 4-5 la intalnire atunci poate o sa-si dea seama

sigpic

Comment

• @ BV-80-YSA e vreo problema ca nu am eu bani sa bag benzina???nu cred ca te priveste pe tine asta,si pe nimeni de altfel,este fix problema mea,si vin la intalnire cu ce vreau si stau cu cine vreau . . .

Eu m-am saturat sa mi se stearga posturile.sebi draga,nu pentru asta esti pe forum,ca sa stergi posturile care se leaga de tine ...
                            Last edited by sebi8ta; 28 November 2009, 01:05. Reason: nu se scrie ceea ce ai scris pe forum
                            Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• am zis eu ceva de tine?sau te simti?
                              m-am referit in general,in special la faptul ca atuci cand se cauta loc de intalnire mai multi(printre care si tu)au zis ca e departe locul cutare si ca nu au benzina sa vina pana acolo

sigpic

Comment

• da-mi voie sa-ti zic ca vorbesti prostii.m-am simtit,pentru ca numai eu am zis ca nu am benzina sa vin cu masina.si cand se cauta un loc de intalnire,eu normal ca sunt impotriva,pentru ca este complet aiurea unde alegeti locurile,si nu am zis ca nu am benzina sa vin,am zis ca este ca aiurea ales locul,ca trebuie undeva mai in centru pentru fiecare,cum ar fi magnolia.
                                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google