Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poll-ul se va deschide pe 6 dec cand vor fi alegerile ca sa fim in ton cu alegerile prezidentiale....
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• nu stresu cel care trebuie sa faca poll-ul, ci sebi. ori sebi a fost aseara pe mess cel mult o ora. nu stiu daca a apucat sa intre si pe forum. asteptam poll-ul sa il faca sebi in ce ordine vera el, ca sa nu avem discutii pe urma oricum sebi nu o sa fie optiune pentru vot, asa ca e mai corect asa, el fiind si organizatorul
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• iata ca s-a deschis......sa inceapa votarea......

Comment

• neatza baietzi, o zi faina
          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Buna dimineata tuturor.
            O zi minunata si DREUMURI BUNE.
            Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Buna dimineata. O cafea calda? O zi placuta sa aveti.

Comment

• la fel si eu-STRESU

sigpic

Comment

• eu nu am cum sa propun...alegerea mea nu este in pool...imi pare rau dar....nu mi se pare corect......continuarea acestui mesaj il ai pe mess Sebi
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eu azi plec la azuga si montez noua bara spate de ph2...este vopsita, pregatita, abia astept montajul. va doresc o zi frumoasa si un week-end plin de chefuri si voie buna
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• si eu merg la sinaia,poate ne intalnim pe drum

sigpic

Comment

• sustin pe mumus.cand va spuneam ca acest club devine srl nu ma credea nimeni.bafta in continuare
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• stresule hai sa te pozez la partea dorsala (cand te intorci)
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nici eu nu am cu cine sa votez, si drept urmare, nu o sa votez. bravo sebi ca iar ai sters posturi care erau la subiectul topicului si cu propuneri pentru poll si tu ai sters totul si ai facut cum ai vrut. nu inteleg de ce ai mai deschis topicul asta daca tot cum vrei tu faci.

hai sterge posturile astea 3 . garantam ca o sa apara din nou pana dai un raspuns. mai vroiam sa mai scriu ceva dar lasa, mai bine iti zic in fata. si ceea ce vreau sa iti spun o sa iti spuna si mumus probabil, cred ca gigi ti-a si spus-o. pentru mine poll-ul e zero barat! nu uita ca noi toti formam clubul, nu numai 2 oameni, organizatorii!
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Sebi pune-i pe lista pe toti cei care isi doresc sa fie co-. Lumea va vota si cine are cele mai multe voturi....iese co-. Simplu si democratic

Comment

• daca de parerea noastra nu tine cont macar de parerea unei domnisoare.mie unu imi surade idee de logan club brasov 2,unde sa vina vechea garda si cei pe care chiar ii intereseaza masinile.

evident ca daca postul asta dispare il pun de 100000000 ori si tot se va vedea.

ps: astept jumatatea cealalta de ban
                                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google