Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de aceea ma bucur ca am ABS

sigpic

Comment

• buna dimineata colegi si colege.am remarcat si eu stalpul cu semafor de pe toamnei.take care!!!
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• buna dimineata, multumim de avertizari colega, am observat si eu semaforul lipsa in dimineata asta, chiar ma intrebam ce s-a intamplat
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Stress permanent sa sti ca se fura si stalpii,dar nu in cazul asta
          O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• poate omul chiar nu se pricepea, daca n-a mai umblat pe acolo poate avea o retinere sa nu strice ceva, mai sunt viteji dintr-astia care desfac si nu mai stiu sa puna la loc
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

• a intrat prea tare in curba ala cu 'semaforu' ...tocmai treceam pe acolo...
              si DA aluneca la franari bruste chiar si cu gume de iarna
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Sustin si eu....E mai bine...
                referire la propunerea lui gigi-kent
                Last edited by sebi8ta; 15 December 2009, 01:45. Reason: completare

Comment

• Suna frumos:pe 23 la ora 23.intalnire nocturna ca cei din pitesti
                  -Cu referire la propunerea lui gigi-kent
                  Last edited by sebi8ta; 15 December 2009, 01:46.

Comment

• am vazut si eu locul cu pricina,se putea intampla chiar mai rau,putea sa loveasca pe cineva asa ca mai bine semaforul

sigpic

Comment

• Azi am vazut si eu un accident in direct la intersectia vlahuta cu bdul.garii.
                      Naspa.si-au turtit masinile bine de tot

Comment

• da dar noi o facem pentru un scop nobil.sa poate ajunge si singura domnisoara din club la intalnire

Last edited by sebi8ta; 15 December 2009, 01:47. Reason: Automerged Doublepost+completare
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• pentru asta si cred ca va fi si ceva mai deosebit decat pana acum
                          -o sa-i bem lui sebi toata cana aia mare de cafea

Last edited by sebi8ta; 15 December 2009, 01:47. Reason: completare

sigpic

Comment

• Da este un scop nobil cum ii zici tu dar sa vina la intalnire la ora 23.daca nu vine?si stam plantoane......

Last edited by sebi8ta; 15 December 2009, 01:48. Reason: complatare

Comment

• ne ramane cafeaua lui sebi

Last edited by sebi8ta; 15 December 2009, 01:48. Reason: complatare

sigpic

Comment

• 23 nu e o ora cam tarzie.. la ora aia dorm cu ..))

Last edited by sebi8ta; 15 December 2009, 01:49. Reason: complatare+stergere cuvant care nu se scrie pe forum
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google