Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sunt si eu de acord.....super tare ar fi......

-Cu referire la propunerea lui gigi-kent
    Last edited by sebi8ta; 15 December 2009, 01:50. Reason: completare

Comment

• Concluziile ,sunt sa conduceti cu grija mai ales dimineata ,eu am vazut live accidentul de la toamnei cel cu semaforul azi dimineata,era sa loveasca doua persoane numai ca au fost inspirate si au fugit in directia dinspre gara si au scapat neatinse.Tipul a venit tare ,ca sa nu spun foarte tare ca sa prinda semaforul verde si asa la prins de bine de la luat cu el ,si a facut masina praf,iar el a iesit un pic zdruncinat din masina,iar sotia sau prietena a ramas socata in masina,nu a patit nimic doar sa speriat foarte tare.

Salut pe aceasta cale si eu pe Alina si o asteptam la intalniri mai ales la cea din 23 care este si ultima din acest an.Transmit salutarile mele si colegilor care intra pe forum si citesc aceste randuri.
      EUGEN2008 te asteptam la intalnire miercuri sau duminica ca sa te cunoastem si noi ca nu stim cine esti,sa nu te superi dar nu te-am vazut si nu stim cine esti,cu totul ca am vazut ca ai 112 posturi pe forum.Multumesc de intelegere.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Pana la urma la ce ora se tine intalnirea din data de 23? Haideti sa facem si noi o intalnire mai nocturna. Poate ajungem mai multi

Comment

• noapte buna colegii.......

Comment

• o sa discutam miercuri sa vedem cine vrea sa facem asa cum a propus gigi-kent pe thredul de propuneri....eu unul su t de acord tinand cont ca este ultima din acest an,si sa stam mai mult ,ca sa vina absolut toti membrii .
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Buna dimineata domnilor.S-a implinit dorinta lui MUMUS si a dat zapada.Se circula greu.
              Aveti grija si DRUMURI BUNE
              Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Buna dimineata.a venit iarna.ce naspa se circula!!!!!aveti mare grija.
                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Neata colegi, intr-adevar se circula greu. Azi am mers prin oras numa-ntr-a doua, desi mergea si a treia cu frana de motor la curbe şi inainte de a te apropia de semafoare.P.S. folositi frana de motor şi pastrati distanta mai mare fata de masina din faţă. Eu azi am avut parte in trafic numai de soferi si soferite pro-frâne bruşte şi pro-stat lipit de cel din faţă.Drive safe

Comment

• Da intr-adevar.chiauni de somn se baga in depasiri si pun frane de parca ar fi vara.

Comment

• Buna dimineata colega.
                      Te aranjeaza intalnirea de la ora 23?
                      Ca sa stim cum punem problema maine!!
                      Multumesc
                      Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• pai 23 e cam tarziu, avand in vedere ca unii se trezesc a doua zi dimineata in zori sa plece la munci. Daca era sambata la 23 era super-ok. Dar in timpul saptamanii ora 21 zic ca e mai inidicat. Astfel se poate lungi intalnirea pana pe la 22-22.30. In concluzie, propunerea mea umila ar fi sa fixam intalnirea (nu doar pentru mine) la 21 şi stam pana inghetam. Ce ziceti?

Comment

• Aveam o presimtire cu plantonul......hahaha!!!!

Comment

• Sunt onorata Adrian ca ai fi stat de platon pentru mine....ha,ha,ha

Comment

• Daca era sa fiu doar eu,poate as fi stat.....dar sunt si alti colegi care n-au nicio vina.......sa fie pedepsiti

Comment

• neata colegi , deabea astept sa ies cu masinaaaa

intradevar multi boi pe sosele....asta e....trebuie sa ai evitam si gata.

DRIFTing placut tutulor
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google