pe Vlahuta langa magazinul X-Data
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Oferte De Revelion In Brasov?
asa cum zice si titlul, astept niste oferte pentru rev daca are cineva, intrucat am ramas pe dinafara ca multi altii anul asta si nu vreau sa stau acasa :'-(
in brasov sau imprejurimi. 2 persoaneDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Naspa sa nu ai oferte de revelion dar mai ai timp sa dai un telefon 2-3 si gasesti tu ceva astea pe graba se lasa cu distractie adevarata,eu doar de cateva zile am gasit ceva ca pana atuncea eram sigur ca o sa stau acasa bafta !
La multi ani!
Comment
-
Maine la 12 ajunge doc in brasov cine vrea sa-si resofteze loganu e bine venit, eu unul o fac sunati-ma 0746210468
legat de bauta nu ma pot pronunta lucrez pana in 31 inclusivsigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
Nu se pune problema pana cand lucram.si eu lucrez si pe 31.e vorba de 0 bere sau doua sau trei si fiecare isi vede de treaba.asta nu e o scuza.da sau nu sunt raspunsurile corecte.nu trag de nimeni.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
Bv06fww nu e ziua mea ca sa ma onorezi cu prezenta.un sprit de sfarsit de an mai ales ca la intalniri venim cu masinile.cine vrea vine cine nu nu.oricum pot sa beau bere cu prietenii care sunt acolo in fiecare zi.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
Comment