Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna dimineta ....
    Domnule Kelu, io iti transmit sa fi tare ca numai asa poti sa faci fata acestei probleme cu copilul...nu doresc la nimeni sa aiba copilul bolnav....din partea mea iti doresc sa fi puternic sa poti trece peste orice necaz....
    Imi pare tare rau de acest necaz al tau si io am 2 copii si sper sa nu pateasca nimeni ce ai patit tu....sorry
    cu stima Kenjiro :
    Last edited by kenjiro_sanga; 24 January 2010, 10:37.
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Buna dimineata
      Imi pare rau sa aflu ca un prieten loganist are probleme mai ales cand este vorba de copii . Trebuie sa fi tare pentru a putea avea grija de familie
      Sant alaturi de tine si daca te pot ajuta cu ceva te rog sa apelezi
      sigpic

Comment

• kelu, FRUNTEA SUS, CURAJ, STRANGE DIN DINTI , si multa putere tie si familiei!
        E nasol, dar voi trebe sa fiti tari!
        Bafta si sa auzim numa' de bine!
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• intr-adevar foarte nasoala veste. Imi pare rau pentru ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar important e sa va tineti tare toti si sa treceti impreuna peste. Iti urez mult succes, si nu uita ca suntem alaturi de tine daca ai nevoie de ceva.
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• kelu...Oricand si la orice ora nu ezita sa apelezi la noi ptr, cel mai mic ajutor de care ai nevoie,suntem alaturi de tine ca sa te ajutam cu ce putem fiecare ,si cum zicem noi....restul e logan.
            te asteptam sa ne revedem.
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Kelu, regret sincer ca fiul tau are o astfel de problema ,dar fii tare pentru ca el se bazeaza pe tine si trebuie sa-i sustii moralul.Optimismul face orice problema mai mica ,asa ca ,nu capitula.

Comment

• Kelu sincer e o veste trista!!!!!!!!imi pare rau,sincer,dar trebuie sa treci peste aceste momente ca esti barbat!!!!!!!poti apela la noi cu orice sigur te vom ajuta
                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• neata domnilor, o zi buna si calduroasa va doresc, calculatorul zice -30 site-ul meteo zice - 22, oricum e firg, dl kelu nu te da batut la cat sunt doctorii de priceputi poate fiul tau nu are nimic, ma consulta un alt doctor, sanatate cai mai buna decat toate
                  sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Va multumesc mult tuturor pt incurajari si va salut cu mult respect.
                    sigpic

Comment

• kelu sincer suntem alaturi si la bine si la rau(greu)
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• imi pare sincer rau si mie, e o veste trista, dar mana lui Dumnezeu loveste acolo unde nu te astepti. chiar il stiu vesel pe baietel atunci cand l-am vazut, se intelegea bine cu fetele aduse de bobok. si eu sunt alaturi de tine ca si restul, si nu uita, oricand la orice ora te poti baza pe noi. de gasit ne gasesti simplu, ca este threadul special unde gasesti datele noastre. multa sanatate si putere sa aveti si sa ganditi cat mai optimist, cum zicea cineva mai sus. macar de fata cu baiatul.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Kelu te rog sa fii tare ptr baietelu tau,viata merge inainte.
                          sigpic
                          nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• Capul sus MAN si mai incearca si la alti medici.
                            S-ar putea sa se fi inselat.
                            Nu strica sa incerci si la alti medici.
                            Oricum ii dorim sanatate cu totii!!!
                            Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• kelu trista veste dar fi tare si oricand ai nevoie de ceva sti unde ne gasesti......fi tare....cu respect panacotic

Comment

• Aline, îţi transmit cu respect un pupic pentru puiuţ şi unul pentru mama lui. Fiţi curajoşi. Vă aveţi unul pe celălalt şi împreună sunteţi o forţă. Şi ne aveţi şi pe noi alături.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google