Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• un remediu urgent la o raceala,ca m-a pus in c**?
    da inviu eu pina miine
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Vorbiti un pic cu Sebi sau cu Stresu ca eu stiu de plecarea pentru sambata undeva pe la ora 9:00-9:30 de la Hornbach.
      sigpic
      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• "Stiti ca lista este pentru cei care au dat banii pentru petrecerea de maine (sa nu se creeze confuzii)":

Lista intalnire sambata la 9 hornbach

1. Mumus
        2. Boly
        3. bv06fww
        4.skorpionking
        5.vali205
        6.apliliecii
        Last edited by sebi8ta; 27 February 2010, 02:48.

Comment

• Originally posted by gabibv View Post
          Vorbiti un pic cu Sebi sau cu Stresu ca eu stiu de plecarea pentru sambata undeva pe la ora 9:00-9:30 de la Hornbach.
          Eu am vorbit aseara cu stresu...si el a zis ca el e de vineri acolo...iam zis ca o sa stabilim impreuna si a zis ok

Nu vad de ce ar trebui sa mergem de la 9 acolo .
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• sa stam ca prostii probabil

Stiti ca lista este pentru cei care au dat banii pentru petrecerea de maine (sa nu se creeze confuzii)":

Lista intalnire sambata la 9 hornbach

1. Mumus
            2. Boly
            3. bv06fww
            4.skorpionking
            5.vali205
            6.apliliecii

sa-nteleg ca doar atati ne intalnim la 11?
            Last edited by sebi8ta; 27 February 2010, 02:48. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• ziua e lunga...........

Comment

• deci aţi vorbit cu cineva de la organizare? rămâne ora 09.00 mâine?
                Last edited by sebi8ta; 27 February 2010, 02:49.

Comment

• o sa fim cativa la 9
                  Last edited by sebi8ta; 27 February 2010, 02:49.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• salutare loganistilor...numai bn..

Comment

• si s-a lasat linistea pe forum...................................cind ar trebui sa fie agitatie

Comment

• Este linistea dinaintea furtunii.

In cazul in care va plictisiti uitativa aici sa vedeti masini http://www.billetwheel.com/legend_ga...ndgallery.html
                        Last edited by gabibv; 27 February 2010, 00:12.
                        sigpic
                        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• astazi intalnirea la hornbach se face la ora 9 fix ca la 9,15 sa se plece catre conca in coloana. La ora 10 fix trebuie sa fim acolo ptr. Ca incep activitatiile regionalei la ora 10" si nu se mai poate intra in incinta la conca verde.

eu cu stres o sa fim acolo de la 9 asa ca nu stati dupa noi doi,dar voi sa fiti acolo cel tarziu la 10 ,asa dupa cum am vb deja cu multi alti colegi.
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• De ce induci lumea in eroare....iata ce ai scris la sectiunea dedicata intalnirii : Astazi au sosit o parte dintre participanti...restul vin mai tarziu..deci ii asteptam ca sa incepem mai in forta intalnirea....toata lumea este asteptata la ora 10-10,30 sa soseasca ca la 11 sa fim prezenti toti.

Eu tot la 11 plec de la hornbach...cine vrea il astept.
                            Last edited by mumus; 27 February 2010, 08:36.

Comment

• eu ajung diseara sau duminica

Comment

• si eu vin tot la 11

mumus ne vedem la 11 acolo, daca e ceva ne mai auzim la telefon
                                Last edited by bv06rmn; 27 February 2010, 10:31. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google