te simti vinovat??lasa i sa se agite si vino la intalniri sa radeam,bem o cafea....
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
dodo...daca vin unii noi..si vad cum ne tiganim..ce parere vor avea?
eu am dat cu parerea...daca e gresita..nu o luati in seama.
SSG vino macar duminica sa iti spui punctul de vedere.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by vali205 View Postrazvane dai tu cafeaua?
daca e eu dau semintele
Comment
-
Originally posted by dodo ursu View Postsi p de alta parte vreau sa stiu ceva:au contribuit numai cei care sau ocupat sambata???pt k vad k faptul ca unii au mai facut rost de cate un sponsor cat sa putut mai bogat sau nu aia nu se pune
?????
Originally posted by timon View Postbuna tuturor,eu sunt nou aici si se pare ca am nimerit in mijlocul unei furtuni
vroiam sa stiu daca pot sa vin duminica la intalnire sa mai cunosc si eu ceva lume
deci cam oricand mergi, e aceasi chestie. eu zic sa te duci cand au zis ei s anu te duci, macar sa vezi si tu ce atmosfera este acolo.
alti doritori pentru inrosit? se apropie pastele si vad ca unii se grabesc.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
nici eu nu sunt prea vechi si de cand m-am inscris in club am fost la toate intalnirile ceea ce a fost azi pe forum nu am vazut pana acum
cred ca s-au acumulat mai multe nemultumiri si au culminat cu ceea ce s-a intamplat la regionala
am si eu o intrebare
care este motivul pentru care primesti ban?
dupa parerea mea nu trebuiau date aceste ban-ri cu ele sau fara ele problemele tot trebuie discutate si rezolvate intro oarecare masura
si rezultatul poate fi pozitiv sau negativ pentru una din parti
Comment
Comment