If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sa va spun eu cine urla in acest moment? Detector de Clone Super Moderator
si urla cat il tin link-urile. in caz ca nu stiati, chiar face treaba pe aici.
voturile actuale eu unul le consider nule. unde s-a ajuns... ce oameni...
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
de parere cu cristi. asteptam intalnirea de duminica si vedem pe urma ce facem...mai bine nu mai intrati nici unu pe forum din brasov si gata. faceti un efort si relaxati-va ca e weekend. intru la pranz, furtuna, intru acum 15 minute, deja e tornada, cel putin un ban nou... mi-e teama de un t(z)unami...deci lasati-o moale fratilor, la intalnire duminica om vedea ce o iesi. aici oricum nu rezolvam nimic, in afara ca se mai inroseste cate unu, si iar avem audienta record, mai ceva ca la zero tv.
buna seara!
Ma tot uit pe aici pe forum si nu imi vine sa cred cum s-a schimbat toata treaba acum o saptamana toata lumea era bine dispusa si avea chef de caterinca iar acum toti sunt suparati si sunt pusi pe scandal.A fost carnea stricata?Ce nu v-a priit?
Deci sa o luam cu inceputul.
In primul rand duminica o sa se faca tombola si sa fie prezenta toata lumea ca sa nu mai comenteze nimeni,fiecare cu manuta lui sa isi traga norocul,dupa tinem sedinta cine ce face si cum o sa stea treaba de acum incolo.Nimeni nu va tine cu forta fratilor aici ,cui nu ii convine poate sa plece ,decat cu de-a sila mai bine lipsa.Referitor la Sebi si la Stresu ,multi dintre voi nu stiti cum au stai ei si ce au facut ei ca aceasta regionala sa iasa ok.S=a intrebat cineva cat combustibil si cat timp pierdut au cheltuit ca sa iasa ce toata tara ne lauda.Nimeni nu a zis nik referitor la asta.Cati dintre voi au gasit un sponsor ?Toti sunteti buni de gura (aici se stiu ei care) dar cand e sa faceti ceva toti dati din umar si va tirati ca aveti treaba.Si la intalniri se vorbeste ceva si unii habar nu au ca su fost la intalnire si pe urma au pretentii .Deci concluzie ori suntem uniti si facem ceva ok cu care sa ne destindem ori daca nu lasati-ne fratilor in pace ca mai sunt si altele de facut nu numai sa ne certam.
o seara buna va doresc! Nu e greu sa pleci din Logan Club e greu sa rezisti in el!!!!
ai scris c-am multe balarii...
1. noi suntem clubul...
2. daca mai mult de 50% din noi vor schimbare...va fi.
3. daca tie nu iti va place ce va fi...esti liber sa aduci o schimbare.
4. cine esti tu de inviti lumea sa plece din club ?
5. si eu am zis ca vedem duminica...
6. nu mai vb pe forum...vorbeste face to face.
Catre moderatori : Va rog lasati posturile mai normale macar 24 h ca sa le putem citi cu totii.
Catre Sebi8a : ... daca iar stergi posturile care tie nu iti plac...rusinica.
da foarte frumos au fost sterse o gramada de posturi care nu contineau nici o jignire si nici un repros !!!! ma gandesc serios daca sa mai intru sau nu pe forumul asta!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment