Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa de-a Dumnezeu sa va impacati si sa lasati certurile....peste tot sunt probleme dar in final le rezolvam, fara ură, nervi, discordie etc...
    Va urez sa faceti "PACE"...asa este frumos si bine
    Multumesc pentru intelegere
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Originally posted by phantom View Post
      in caz ca nu ai citit bine aici sunt ''discutii generale'' asa ca mai ia o data ABCDarul la rasfoit
      la discutii generale nu se gaseste nimic de vanzare.este thread separat pentru asa ceva...mai cauta,inainte sa iti dai aerele astea.daca ai vreo problema vino maine la intalnire si tu...sa iti iei premiul, ca e tombola
      BMW CABRIO 1.8 ...........respect

Comment

• nu mersi ca de obicei nu castig

Comment

• Ma, cica n-ai dat bani pt mancare si beutura, dar faci gargara.
          Las ca-ti dau eu pana va rezolvati treburile.
          Momentan agiti spiritele de pomana.
          Last edited by Cezar; 6 March 2010, 15:07.

Comment

• @SilviuBv se "agita" pt ca cei care au ceva de zis si nu pot intra pe forum... din diverse motive ...
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• sunt curios sa vad cine a votat!!!!!!
              [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• @ cezar ... am zis ca vb pentru altii...fii si tu mai atent
                BMW CABRIO 1.8 ...........respect

Comment

• si eu sunt curios ...si mai ales cine ..pe cine a votat...
                  "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by SilviuBv View Post
                    @stresu ... am dat.consulta-ti agenda.dar daca asa sta problema,ca nu m-ai scris,vorbim la intalnire...si vb in numele la toti,nu al meu.daca ei nu pot intra pe forum...
                    @cezar...nu mai inventa cuvinte pe care numai tu le intelegi

I-a uite dracie...Cica spui ca ai dat, dar n-ai dat, dar bla bla bla.
                    Induci lumea in eroarea.
                    Rezolva-ti problemele la intalnire.
                    Pana atunci nu mai manca rahat pe forum.

Ai 2 zile vancata.

Comment

• toata treaba cu sebi nu a inceput odata cu regionala, dar acum a pus capac, nu inteleg de ce se baga cei din alte orase, trebuiau sa-si vada de treaba lor si nu a noastra
                      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• silviubv nu te supara da toata lumea a vazut ce ai facut la indemanare, rusineeeeeeee
                        Inca o data traiasca cei care au pus umarul al organizarea acestui eveniment, stiu cat de greu e mai ales la atata popor, 103 masini da peste 220 de persoane, nu e usor.
                        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                          si eu sunt curios ...si mai ales cine ..pe cine a votat...

nu o sa vedem ca sunt secrete si pun pariu ca pana diseara se intoarce situatia voturilor
                          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• unii au un vocabular deosebit de placut!!! traiasca politetia!!!

Comment

• rmn, stai linistit. vedem maine ce o fi. cezar nu are de unde sa stie daca silviu a dat sau nu, ca nu se ia in considerare daca sebi sau stresu spun ca nu a dat. daca a dat are martori si gata, daca nu inseamna ca chiar nu a dat. isi rezolva maine problemele. e greu sa mai asteptati o zi? sau va place sa mancati ce zice cezar?
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• votul de pe forum prea putin conteaza cel de maine va fi relevant si decisiv!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google