Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am inteles ca intalnirea a decurs bine, nu s-a lasat cu sange. sper ca nu o sa o dati la intors acum pe forum si din nou scandal.
    s-au deschis topicurile si s-au ridicat ban-urile tuturor.

nu-l mai doriti pe Sebi ca si organizator, dar ati si votat pentru un nou organizator. daca este vorba despre cine am auzit eu, nu se va intampla.
    mai bine zis, nu avem nimic impotriva lui ca si organizator, doar ca nu va primi o alta culoare pe forum. in fond si la urma urmei, nu culoarea il face pe om un bun organizator

n-am inteles ce s-a intamplat cu stresu pana la urma?! el de ce nu este dorit si s-a scos din peisaj?
    prefer sa primesc o explicatie din partea lui mumus.
    Last edited by crististreulea; 7 March 2010, 22:05.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• back in the game.sper sa fie liniste
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Salutare domnilor si toate cele bune.Salve celor care au castigat in seara asta la tombola si multumim lui silviu pt eclere
        Sper sa aflam cat de curand ceva concret in legatura cu ce s-a hotarat astazi sa stim si noi ce si cum.
        VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
        sigpic

Comment

• foarte bune eclerele... il mai asteptam tot asa..
          sigpic

Comment

• Baieti...problema este in curs de rezolvare...asteapta validarea suprema,cererea a fost trimisa eu zic ca se rezolva doleantele majoritatii.
            KELU te rog nu indu lumea in eroare...sau zi adevarul...Stim toti si au spus toti ca nu a fost tombola .

Ps :
            Stresu nu a fost de fata..practic era bagat in acelas oala cu Sebi...dar nu a fost prezent...Eu personal nu am vorbit de el acum pentru ca nu a fost prezent.
            Asa mi se pare corect.
            Poate ca ceilalti s-au gandit si la el...dar asta conteaza mai putin.
            Last edited by mumus; 7 March 2010, 22:58. Reason: Automerged Doublepost
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• despre ce e sondajul ala,ca nu scrie nimic

sigpic

Comment

• e o greseala...nu e despre nimic
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Stresu a fost la noi la intalnire, in Iasi.

Comment

• stiti ce nu s-a facut la intalnirea de azi poze la cati am fost ar fi fost ceva poze )
                    sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• chiar nu mai e cazul sa scriem pe forum despre asta...dapai daca mai faceam si poze.

Comment

• o seara buna domnilor
                        sigpic

Comment

• multumesc,la fel si tie

sigpic

Comment

• neatza domnilor, un inceput de saptamana mai bun decat cel anterior va doresc, cu drumuri uscate si fara militzieni
                            sigpic

Comment

• Au inceput si brasovenii sa dea flashuri in oras...cu ocazia noilor radare...sper sa faceti si voi la fel

Comment

• poti sa fi sigur de asta

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google