cind gasesti sa ma anunti si pe mine
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
eu de 5 luni
Re: rog ajutor/Raspuns Dacia
Tuesday, February 16, 2010 12:52 AM
From:
"VOCEA Clientului" <vocea.clientului@daciagroup.com>
Add sender to Contacts
To:
"petre marius" <boly76@yahoo.com>
Buna ziua,
Stimate domnule Petre,
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
Referitor la solicitarea dumneavoastra, va aducem la cunostinta urmatoarele: manualele de reparatii si cele tehnice pentru gama Dacia, sunt oferite de catre producator numai unitatilor service agreate din reteaua proprie, avand statut de documente pentru uz intern.
Procesul de comercializare a pieselor de schimb de origine Dacia se realizeaza numai prin intermediul retelei autorizate de unitati service Dacia si anume prin intermediul magazinelor de piese de schimb din incinta acestora.
Daca doriti sa intrati in posesia Instructiunilor de Utilizare pentru gama Logan, va recomandam sa contactati o unitate service autorizata Dacia si anume magazinul de piese de schimb din incinta acestora. Astfel, contra cost, veti putea intra in posesia unui exemplar a Instructiunilor de Utilizare.
Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Va invitam sa vizitati noul nostru site www.dacia-merchandising.ro de unde puteti comanda online textile personalizate, obiecte de comunicare, jucarii si miniaturi DACIA la preturi foarte avantajoase.
Cu stima,
Analist Servicii Client,
Angelica NecsulescuNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
metaxa: am eu peste 100mega de manuale. da-mi PM cu adresa de mail
te ti de prostii cu turbina?
nu e greu de dat jos, ai suruburi multe si necesita demontarea si a altor componente din jurul ei.Last edited by crististreulea; 10 March 2010, 09:43.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment