Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cind gasesti sa ma anunti si pe mine
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Sorry de mecanica nu am.Doar de electri si este un program cu scheme.Trebuie sa fie pe net cauta pe google.
      sigpic
      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• cu mare placere dar sa gasesc !!! caut de doua zile!!!!
        [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• eu de 5 luni

Re: rog ajutor/Raspuns Dacia
          Tuesday, February 16, 2010 12:52 AM
          From:
          "VOCEA Clientului" <vocea.clientului@daciagroup.com>
          Add sender to Contacts
          To:
          "petre marius" <boly76@yahoo.com>
          Buna ziua,
          Stimate domnule Petre,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Referitor la solicitarea dumneavoastra, va aducem la cunostinta urmatoarele: manualele de reparatii si cele tehnice pentru gama Dacia, sunt oferite de catre producator numai unitatilor service agreate din reteaua proprie, avand statut de documente pentru uz intern.

Procesul de comercializare a pieselor de schimb de origine Dacia se realizeaza numai prin intermediul retelei autorizate de unitati service Dacia si anume prin intermediul magazinelor de piese de schimb din incinta acestora.

Daca doriti sa intrati in posesia Instructiunilor de Utilizare pentru gama Logan, va recomandam sa contactati o unitate service autorizata Dacia si anume magazinul de piese de schimb din incinta acestora. Astfel, contra cost, veti putea intra in posesia unui exemplar a Instructiunilor de Utilizare.

Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Va invitam sa vizitati noul nostru site www.dacia-merchandising.ro de unde puteti comanda online textile personalizate, obiecte de comunicare, jucarii si miniaturi DACIA la preturi foarte avantajoase.

Cu stima,
          Analist Servicii Client,
          Angelica Necsulescu

Comment

• adica te-a linistit ... e bine macar ca nu a zis pretul ...ca mai cadeai si pe jos ...
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• asta eram si eu curios pretul !!! trebuie sa existe si un manual dci!!!
              [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• Poate te ajuta asta.

Comment

• de existat clar exista... dar intrebarea e ...unde ?...

ms fain cezar ...pt mine e bun ...;))
                  Last edited by mc_alienu; 9 March 2010, 23:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• in loc de raspunsul asta putea sa spuna ca ma costa 200lei ca nu ma suparam
                    colegii de la Sicaro nu ne puteti ajuta?vreau sa o cumpar!
                    Last edited by boly76; 9 March 2010, 23:54.

Comment

• asta buna ...dar din pacate nu pentru voi ...e si pentru voi defapt... dar mai putin partea de mecanica ce tine de motor ...

Comment

• ei vezi exact ce ma doare
                        si am cam tot ce a aparut peste tot

Comment

• o sansa ar fi la baietii de la sicaro ...eu tre sa aibe ...daca nu au carte macar au mecanicii care ar putea sa dea un sfat ...

Comment

• greu gasesti o carte eu am una da ie pentru benzina 1.4 1,6
                            sigpic

Comment

• neatza domnilor, o zi buna va doresc
                              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• metaxa: am eu peste 100mega de manuale. da-mi PM cu adresa de mail
                                te ti de prostii cu turbina?
                                nu e greu de dat jos, ai suruburi multe si necesita demontarea si a altor componente din jurul ei.
                                Last edited by crististreulea; 10 March 2010, 09:43.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google