Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce vremuri ...in ziua de azi astia nu stiu ce aia scunselea pe sub masini ...sau pe dealu melcilor prin copaci cu cazemate ... viata ... acum ...pisi de fac un cs ??? ...daca nu iti dau ignore ...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Baieti facem o echipa de painball?Mergem la un gratar si facem si un shooter in padure.
      sigpic
      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• buna idea lui gabi
        sigpic

Comment

• Florine..eu inca nu as avea tupeu sa ma joc paintball in locul tau...
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• pai cred ca asa am scapa de toate frustrarile si toate politele....ne chilarim o ora unii pe altii si apoi suntem precini
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• de ce mumus ... te deranjeaza da iti e adversar ... ???
              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• hai la felix sa ne jucam
                sigpic

Comment

• Eu unul am vorbit serios chiar vreau sa imi cumpar echipament,mai sunt doritori?
                  sigpic
                  Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Erau o groaza de reclame intr-un timp in brasov ...ptr paintball..daca vedeti...interesati-va si daca ne strangem de un shooter...mergem

Ce Gabi... vrei sa asasinezi cainele ?
                    Last edited by mumus; 25 March 2010, 23:13. Reason: Automerged Doublepost
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Vreau sa ii schimb culoarea
                      sigpic

Comment

• phantom...pistol airsoft am eu de vanzare...ca ala de pe okazii...si il dau la 100lei....mai am inca unul dar ala costa 450lei

Comment

• Nici nu va imaginati cat de mult ma bucur pt linistea asta!!!! TOT RESPECTUL PENTRU TOTI LOGANISTII !!!! Ce bine e cand suntem toti in aceeasi oala!!!!!
                          [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• de plictseala beau 0 bere in cinstea clubului si a membrilor acestui club, cum ramane cu tulcea, nu mai sunt doritori?
                            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• de ce scoti fum ca o rabla?????
                              [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• m-as baga si eu numai ca stau cam prost cu banii, ce fain ar fi un set de jante de prestige. Si cu ocazia asta m-as putea intalni cu un "prieten" din Logan Club Constanta cu care am ceva socoteli neterminate sa ii bat obrazul (cine stie cunoaste)
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google