tot astia care suntem deobicei vom fi si duminica, iar dupa ce vom lua o hotarare iar se va zice ca....
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
daca cumparati din selgros articole NON-FOOD va pot ajuta cu 10% discount la produsele care nu se afla deja in reclama! o singura zi pe luna, respectiv prima zi de luni dupa data de 10 (ziua salariului).
colegul nostru MrDrake care nu prea a mai dat pe la intalniri a avut accident ieri sau azi, are spatele facut praf. l-am vazut in trafic acum 2 zile si era ok, si mai inainte trecea pe la gara, si am vazut ce spate 'sexy' are.Last edited by B 83 RMJ; 26 March 2010, 14:27.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
care mai vine maine la show?
sambata la 11 45 ne vedem in fata la roman.
1. bv06rmn
2. alo68
3. mumus
4. catalinnyk
5. alien
6. B 83 RMJ (cu stegulet)Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
apropo ...scuze ca fac reclama la alt forum :d dar azi am vazut ca s-au strans cei din club "bicicleta" de au defilat pe strada si au incurcat toata circulatia de pe calea bucuresti...
si nu are nimic daca suntem multi ...isi vor da seama ca si loganele pot face concurenta la un 350z de 50000 de euro"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment