"Deci ...Draga mumus ,nu ai dreptul sa-mi dezaprobi pozele,atata timp cat au fost postate corect ,la un thread de intalniri ale membriilor,si pe deasupra sa mai stergi si pozele lui florinc_99,care au fost postate si ele corect ,si nu sunt deloc off .au facute la o intalnire cu membrii ai LOGAN CLUB BRASOV !!!
boly76 - nu sunt poze personale,neam intalnit pur si simplu la un gatar,si la cea de la livada nu am mai apucat sa ajungem ca nu se maiputea cobora din cauza cacoborau junii... si de aceea am postat poze asa cum sa facut si la livada am facut si noi cateva poze..de aceea nu trebuiau sterse."
ar trebui sa citesti ce scrii,sau deschide un topic:Intilniri Intimplatoare
si daca v-at intilnit intimplator bagai la generale :bai am fost la un gratar si surpriza!
pentru unul care s-a ocupat de curatenie prin posturi ar trebui sa stii unde trebuia postat
boly76 - nu sunt poze personale,neam intalnit pur si simplu la un gatar,si la cea de la livada nu am mai apucat sa ajungem ca nu se maiputea cobora din cauza cacoborau junii... si de aceea am postat poze asa cum sa facut si la livada am facut si noi cateva poze..de aceea nu trebuiau sterse."
ar trebui sa citesti ce scrii,sau deschide un topic:Intilniri Intimplatoare
si daca v-at intilnit intimplator bagai la generale :bai am fost la un gratar si surpriza!
pentru unul care s-a ocupat de curatenie prin posturi ar trebui sa stii unde trebuia postat
Comment