Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mumus View Post
    pui si mie una in spate...ca am folie si e cam bezna in spate.. contra cost normal !
    suportul l-am facut azi de plictiseala in preajma unui CNC ... si a unei bucati de plexic gasite pe langa el ...si m-am gandit ca ar sta bine in spate ...

ala este rezultatul

Originally posted by unknown View Post
    da da foarte frumoase astept sa le vedem live..eu iti recomandam sa pui lumina albastra..:P
    prefer sa vad ceva in masina ca pana la urma ala era scopul ...un pic de lumina in plus in spate ... si cu cea de la picioare da numai bine ...
    Last edited by mc_alienu; 23 April 2010, 23:49. Reason: Automerged Doublepost
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• foarte frumos imi place pe mine ma batea gandu sa pun pe stalpi din spate
      sigpic

Comment

• Important Moderator or Administrator NoteAm impartit azi dimineata niste cartonase...
        V-am zis clar...aveti comentarii de facut..le face-ti in privat sau face to face, iar ati fost vreo 2-3 cocosi care ati inceput sa manuiti tastatura ca pe o sabie.

Este ultimul avertizment... cine comenteaza pe forum va fi TAXAT , nu mai accept ca la intalniri sa fie liniste si pace...si pe forum sa face-ti scandal ! Si mai important....cei care tac la intalniri...sa o faca si pe forum! Fara instigari si mai ales fara MINCIUNI
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• la urmatoarea intalnire trebuie sa discutam foarte serios

sigpic

Comment

• am atasat 2 poze cu editarile facute de diversi lideri la Intalniri si Discutii.
            dupa cum se vede, au fost sterse posturi de catre mumus cu mult timp in urma. in schimb va puteti lua linistiti de darkside pentru ca si-a permis sa stearga posturile recente.

sebi8ta: gata! si vorbesc serios
            mihaitodi: data aviatoare fi si tu mai vigilent daca vrei sa prinzi intalnirea si in nici un caz sa-ti arai supararea scriind pe forum acuze si ironii ieftine.
            ALO68: ai o predispozitie la posturi care provoaca flame. mai rau chiar! atacuri directe.
            darksid3: tu ce te bagi peste nebunii mei?
            Attached Files
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• era de asteptat ca sebita sa faca ce face dupa schimbarea functiei.propun decolorarea lui sebita de tot,sa poata lua ban de la mumus cand merita.cine e de acord???
              Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Nu-i o decizie ce se poate lua in "grup".
                Exista alte masuri de corectie, fiind sanctionat.
                V-as ramane recunoscator, daca ati inceta cu telenovela pe forum, si v-ati parui in privat.

Comment

• asa e cel mai bine,asta o s-o discutam la prima intalnire

sigpic

Comment

• Rugamintea asta cu balciul pe forum...am avut-o public la toti...se pare ca unii m-au inteles si respecta cerinta mea...iar 2-3 nu .....asta e... de acum vor fi sanctionati.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• stimati colegi, care dintre voi a-ti mers in grecia recent? ma intereseaza daca a-ti fost prin bulgaria sa va intreb una alta
                      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• de ce,ai nedumeriri
                        sigpic
                        nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• vreau sa plec saptamana viitoare in grecia si sa stiu pe unde sa merg, de ce sa ma feresc si asa mai deprate
                          sigpic

Comment

• SA nu opresti deloc in BUlgaria si sa nu o tranversezi noaptea
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• asta am auzit si eu, o sa plec noaptea de acasa sa ajung la granita dimineata si sa traversez ziua bulgaria
                              sigpic

Comment

• eu am trecut noaptea bulgaria...si nu sa intamplat nimic...sunt mituri...exact cum esti jefuit aici...esti si acolo...dar pentru linistea ta...treci ziua...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google