If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pui si mie una in spate...ca am folie si e cam bezna in spate.. contra cost normal !
suportul l-am facut azi de plictiseala in preajma unui CNC ... si a unei bucati de plexic gasite pe langa el ...si m-am gandit ca ar sta bine in spate ...
am atasat 2 poze cu editarile facute de diversi lideri la Intalniri si Discutii.
dupa cum se vede, au fost sterse posturi de catre mumus cu mult timp in urma. in schimb va puteti lua linistiti de darkside pentru ca si-a permis sa stearga posturile recente.
sebi8ta: gata! si vorbesc serios mihaitodi: data aviatoare fi si tu mai vigilent daca vrei sa prinzi intalnirea si in nici un caz sa-ti arai supararea scriind pe forum acuze si ironii ieftine. ALO68: ai o predispozitie la posturi care provoaca flame. mai rau chiar! atacuri directe. darksid3: tu ce te bagi peste nebunii mei?
era de asteptat ca sebita sa faca ce face dupa schimbarea functiei.propun decolorarea lui sebita de tot,sa poata lua ban de la mumus cand merita.cine e de acord???
Nu-i o decizie ce se poate lua in "grup".
Exista alte masuri de corectie, fiind sanctionat.
V-as ramane recunoscator, daca ati inceta cu telenovela pe forum, si v-ati parui in privat.
Rugamintea asta cu balciul pe forum...am avut-o public la toti...se pare ca unii m-au inteles si respecta cerinta mea...iar 2-3 nu .....asta e... de acum vor fi sanctionati.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
eu am trecut noaptea bulgaria...si nu sa intamplat nimic...sunt mituri...exact cum esti jefuit aici...esti si acolo...dar pentru linistea ta...treci ziua...
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment