sa va invat o smecherie... daca aveti un prezon intepenit...ciocaniti usor de cateva ori capul prezonului..si se va desface usor.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
am si eu o intrebare la voi. a reusit cineva sa scape de zgomotele plasticelor din interior?
Originally posted by B 83 RMJ View Postla mine zdrangane toate plasticele din interior, exceptand bordul, pe drumurile cu denivelari. cateodata se aude un scartait in stalpul dintre usile de pe partea stanga de zici ca e caroseria deforamata. sau cand franez brusc la fel, se aude un scartait, ca si cum s-ar contorsiona. mai bubuie si plasticele de pe stalpii spate, si usile toate. sa mor ca nu stiu ce sa le mai fac...deja imi sta pe creieri zgomotul acela... de inchis usile, se inchid normal. eu nu am bagat de seama vreo schimbare.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am cumparat-o de la Polonezi ;) <<<<< asta este http://www.taiwangun.com/electric_ai..._p_j-1893.html >>>>>
Comment
-
Neata! Vreau sa imi pun si eu niste difuzoare audio pe spate (in gaurile din fabrica) si nu stiu ce boxe sa imi iau...
Stie cineva ce dimensiune sa imi iau, si daca se poate un exemplu de boxe care sa se auda ok fara sa imi pun caza in portbagaj?
Comment
-
daca vrei sa pui boxe in suportii de fabrica atunci trebuie sa iei boxe de 13". daca renunti la suporti, poti sa pui boxe de 16". eu iti recomand sony xplod pe 16".Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment