Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa va invat o smecherie... daca aveti un prezon intepenit...ciocaniti usor de cateva ori capul prezonului..si se va desface usor.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ee oprea pe cineva in trafic si le desfacea
      sigpic

Comment

• Originally posted by mumus View Post
        sa va invat o smecherie... daca aveti un prezon intepenit...ciocaniti usor de cateva ori capul prezonului..si se va desface usor.
        acuma spui si tu

sigpic

Comment

• nu se oprea nimeni, ziceau ca suntem tepari si vrem sa le luam banii, iti zic eu
          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• multumim pt sfat dar sper sa nu avem probleme de genul , sper sa rugineasca chiea in portbagaj!!!!!
            [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• am si eu o intrebare la voi. a reusit cineva sa scape de zgomotele plasticelor din interior?

Originally posted by B 83 RMJ View Post
              la mine zdrangane toate plasticele din interior, exceptand bordul, pe drumurile cu denivelari. cateodata se aude un scartait in stalpul dintre usile de pe partea stanga de zici ca e caroseria deforamata. sau cand franez brusc la fel, se aude un scartait, ca si cum s-ar contorsiona. mai bubuie si plasticele de pe stalpii spate, si usile toate. sa mor ca nu stiu ce sa le mai fac...deja imi sta pe creieri zgomotul acela... de inchis usile, se inchid normal. eu nu am bagat de seama vreo schimbare.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• baga izolant peste tot ...bureti... aluband...
                la mine zdranganeau tijele de la usi de la manaru de deschis si de la tamburus.... un mic burete de 30*30*30 a rezolvat tot ...
                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• pus unde?

si cu stalpul de la sofer care da impresia de contorsionare?:-s
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Mumus,de unde are cunostinta ta kalasnikov?

sigpic

Comment

• am cumparat-o de la Polonezi ;) <<<<< asta este http://www.taiwangun.com/electric_ai..._p_j-1893.html >>>>>

Comment

• mai fratilor cand facem si noi un meci de airsoft???? o sa vb cu baietii sa faca ceva reduceri la replici si merem in rasnov la fosta fabrica de caramida...mumus tu poti veni cu pistolul poate il si dai acolo ca vb cu ei face to face

Comment

• Neata! Vreau sa imi pun si eu niste difuzoare audio pe spate (in gaurile din fabrica) si nu stiu ce boxe sa imi iau...
                          Stie cineva ce dimensiune sa imi iau, si daca se poate un exemplu de boxe care sa se auda ok fara sa imi pun caza in portbagaj?
                          http://www.loganclub.ro/forum/signat...pic24860_2.gif

Comment

• daca vrei sa pui boxe in suportii de fabrica atunci trebuie sa iei boxe de 13". daca renunti la suporti, poti sa pui boxe de 16". eu iti recomand sony xplod pe 16".

Comment

• ce buget ai?
                              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• am vazut si eu in altex sony xplod ovale pe 16,sper sa nu ma insel putere maxima 300W la 200ron..o fii ceva de ele sau.....sunt praf
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google