If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
parca nu stiti sa cititi,omul a zis ca vrea aparatori aripi LATE,L-A-T-E,toti i-ati zis unde gaseste din alea inguste.cred ca l-ati lamurit de l-ati rupt.bravo.macar ati fost la subiect
am 2 intrebari. prima, cum nevoia desfac si eu cuiele de la usi? ca de n-am incercat cu inbus si cu surubelnita dreapta de mi-a iesit pe ochi. parca sunt toate turnate acolo! mai degraba se invarte inbusu/surubelnita in gol decat sa se desfaca surubul.
si a doua, am joi programare la itp. imi trebuie copie dupa cartea masinii. care este cartea asta?
...sa ma duc in bucuresti pentru cartea masinii? eu stiam din auzite ca ar trebui sa am o copie, dar eu sa-nebunesc daca am gasit ceva. ssg, tu esti cu leasing...tu de unde ai facut rost de cartea masinii? (adica de copie)
Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum Continentul African
jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile.
Intre 26 si 35 de ani, femeia e precum America de Nord : Moderna, dezvoltata, civilizata si deschisa negocierilor in schimbul banilor.
Intre 36 si 40 e precum India : fierbinte,relaxata si constienta de propria frumusete.
Intre 41 si 50, femeia e precum Franta :
Usor imbatranita, dar inca atragatoare si interesanta.
Intre 51 si 60, e precum Iugoslavia :
A pierdut razboiul, e tulburata de fantasmele trecutului , dar se lucreaza la reconstructie.
Intre 61 si 70, ea e precum Rusia : Spatioasa, cu frontiere fara patrula. Stratul de zapada ascunde mari bogatii.
Intre 71 si 80, femeia e precum Mongolia : Cu un trecut glorios de victorii, dar cu putine sperante de viitor.
Dupa 81 de ani, ea e precum Afganistan : Aproape toata lumea stie unde se afla, dar nimeni nu vrea sa mearga pana acolo.
Geografia barbatului:
Intre 15 si 80, barbatul e precum Cuba : Guvernata de un singur membru.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment