si eu sunt de acord,e o fapta buna pentru cei care au nevoie,dar sa vedem si stiker-ul cat e de mare
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
azi dimineata mi-am calibrat statia, m-am auzit cu unu din tralungeni, cei interesati de calibrare sau statii la fel ca a mea sau nu neaparat, de ex am auzit pe statie azi dimineata staie danita 660 cu antena la 350 de ronsigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
Originally posted by gabibv View PostPoate acum incepeti sa credeti ca nici o folie nu este legala decat daca este omologata individual pe masina la RAR.Certificatul pe care il ofera cei care monteaza folie face dovada ca produsul corespunde normelor RAR ( agreat RAR ) dar nu ca este omologat pe masina pe care a fost montata.Este exact cum este si la piesele cu omolagare RAR ( capete de bara,placute de frana etc ).Daca masina nu are din fabricatie ( piesa sau reperul respectiv ) folie pe geamuri atunci trebuie omologata individual la RAR,iar pentru geamurile din fata nici nu se ia in discutie nici sa se aplice folie indiferent de transparenta.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
ia priviti aiciAttached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment