trece-ti va rog la discuti generale... SSG nu e vb de tine... tu si la noi vii sau veneai cu placere. Si inca ceva...cine vrea lc bv vine joi la intalniri..cine vrea alt club...merge in alte zile la intalnire... e atat de simplu.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by gigi-kent View Postcand tipam in gura mare si imi luam ban ziceati ca eu si unic suntem bolnavi.din pacate o sa ma mai vad doar cu ''gasca nebuna''.respect si in rest NSL rules.Originally posted by mc_alienu View Postcand va hotarati ce si cum e cu lcb sa ma anuntati si pe mine ...
pana atunci numai bine ...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by mihaitodi View Postmumus...s-a incercat ..nu are rost sa se continue...noi avem clubul nostru...daca moderatorii nu vor...gasim noi o alternativa...in mom in care vor vedea ca noi suntem cam de 2 ori mai multi...cred ca isi vor schimba parerea...numai bineIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ce ma bucur ca e "banatean".in sfarsit s-a facut dreptate,partial.
Dreptatea totala va fi cand acei moderatori care au sustinut by sicaro il vor inchide definitiv."gasca nebuna" sau "gasca lui mumus" e logan club brasov,restul e cancan.ii propun lui sebi sa se duca organizator sau sa-si faca club la mcv ca si asa are dricO viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
in Gimbav,la intrare cum vii dinspre BV sint unii care se ocupa cu cruci si alte dastea.
poti pune o intrebare.
chiar cum intri dupa giratoriu inainte de IL POLO(depozitul)se face un drum in dreapta
a da !felicitari!Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
Comment