o zi buna tuturor si sebi te asteptam din nou pe sosele
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Intradevar este foarte grav ce s-a intamplat:masina distrusa si traume.
Pacat,mare pacat ptr.masina si stapan.sincer imi pare rau si in acelasi timp sper ca sebi sa-si revina cu bine iar masina sa apara iar pe sosele.
Sebi iti doresc multa sanatate si.......te astept pe soseleO viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
Eu cred ca astfel de evenimente ar trebui sa ne uneasca nu sa vrb.aiurea.
Nimeni,din logan club brasov,nu s-a bucurat de necazul lui sebi.doar un handicapat mintal se poate bucura de raul altuia.mai terminati cu aluziile rautacioase.
Razvane as vrea sa stiu ce-ai vrut sa zici cu:"asa e mai ales....sti care"?O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
Originally posted by ALO68 View PostEu cred ca astfel de evenimente ar trebui sa ne uneasca nu sa vrb.aiurea.
Nimeni,din logan club brasov,nu s-a bucurat de necazul lui sebi.doar un handicapat mintal se poate bucura de raul altuia.mai terminati cu aluziile rautacioase.
Razvane as vrea sa stiu ce-ai vrut sa zici cu:"asa e mai ales....sti care"?
Sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
baieti...am primit o stire interesanta:
Atenţie, şoferi! Astăzi, timp de 5 ore, poliţiştii sunt cu ochii pe voi. Sub deviza ,,Alege viaţa,, , în intervalul orar 15 – 20, toate aparatele radar din dotarea Poliţiei Române vor fi, pe teren. Şi în judeţul Braşov se acţionează atât cu maşinile vechi cât şi cu radarele supranumite ,,invizibile,,. În cadrul acţiunii ,,Alege viaţa!,,, vor fi folosite toate aparatele destinate supravegherii traficului rutier si măsurării vitezei de deplasare a autovehiculelor.
asa ca aveti grija si cu viteza si cu voi
Comment
-
sebitza m-ai facut sa-mi amintesc de ispravile mele.. si crede-ma ca stiu prin ce treci.. cel mai important este ca esti in viata. poate sunt vorbe comune, insa sunt pline de sens caci am trecut pe acolo...
stii vorba... cand esti aproape de moarte.. simti ca traiesti! sa ne vedem sanatosi!
fa-te bine, si fa-l si pe tuz bine! mult noroc!!sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Comment