ar fi bine sa va potoliti sa lasam forumu si sa vorbim la intalnire
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
razvan_boss: taci, atat iti zic. nimic din ce ai scris nu are logica si ai scris din auzite.
si ca sa-ti explic, poate ai omis unele mici detalii.
- in acest post care este la voi #240, sebi spune de o intalnire mai importanta la Sicaro. de ce ar fi interesat pe ceilalti? te referi cumva la acest post care a fost postat la ei si care s-a mutat la voi, nu s-a sters #241? in care spune vag ceva si asta la ora 13:30? adica s-a omis putin partea "se va discuta ceva mega important cum ar fi demiterea celor doi organizatori din Brasov si alegerea unui nou organizator"? sa ma scuzi, dar probabil sunt mai prost, pentru ca mie nu-mi spune absolut nimic acel inutil post, ba chiar o da in flame.
aaaa daaa, urma ca userii sa fie anuntati pe YM si sa li se dea sms-uri. ma scuzati, m-am prins cam greu. sa spuneti cum vrei voi, dar mie NU mi se pare corect, din absolut nici un punct de vedere. totul a fost premeditat si cu aceasta ocazie le arat obrazul celor din echipa Sicaro. urat gandit si instrumentat. sorry sebi, ai dat-o cu mucii'n fasole la treaba asta.
actiunea trebuia anuntata si programata peste 2-3 zile, ca userii sa-si faca timp. trebuiau scrise detaliile exact despre ce se va discuta la intalnire, ca sa stie tot userul pentru ce se duce la intalnire. adica totusi, e ceva important ce vizeaza toti userii din Brasov, doar nu se dadeau seminte si suc gratis si sa vina cine vrea.
- te-ai gandit tu ca daca-l faci om neserios pe mumus rezolvi un lucru mare, asa-i? iti zic eu ce ai rezolvat, ai inceput un flame.
- nu zau, intalnirile nationale/regionale obliga organizatorul unui oras sa se prezinte? unde scrie asta? man, o iei pe ulei cu ideile astea.
a nu se crede ca tin partea cuiva, sunt doar obiectivDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
"eu zic in felul urmator ... lcb este fara organizator si va mai dura o vreme pana va fi ales ...
sa facem o lista cu cine vrea sa fie in LOGAN CLUB BRASOV ...iar cei ce nu se trec inseamna ca nu vor si nu ii obliga nimeni si nimic ...e fiecare cu parerea lui ...si propun lista nu vot ...ca avem clone destule ... si atunci vom vedea cine vrea sa fie lcb sau cine vrea postul de organizator ...daca toti zic ca vor lcb ..."
1. alien
2. mumus
3. ZEU69
4. ALO68
5. Metaxa
6. Catalin
7. bv06rmn
8.rmj
9.boly76
9.Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
"eu zic in felul urmator ... lcb este fara organizator si va mai dura o vreme pana va fi ales ...
sa facem o lista cu cine vrea sa fie in LOGAN CLUB BRASOV ...iar cei ce nu se trec inseamna ca nu vor si nu ii obliga nimeni si nimic ...e fiecare cu parerea lui ...si propun lista nu vot ...ca avem clone destule ... si atunci vom vedea cine vrea sa fie lcb sau cine vrea postul de organizator ...daca toti zic ca vor lcb ..."
1. alien
2. mumus
3. ZEU69
4. ALO68
5. Metaxa
6. Catalin
7. bv06rmn
8.rmj
9.boly76
9.razvan_boss
10."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
inainte de a ma intalni dintr-o greseala cu sebi si ceilalti baieti, ....am fost 'cititor de forum' e o bascalie totala din exterior credema!
probabil mi se par mult mai sociabili baietii (din care fac parte)parerea mea.
am avut ocazia sa stau si langa baieti de la voi... si alceva decat nu ai o kieie de 19 nu au zis. o seara bunatotal sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View PostNu imi place ca sebi isi alege membrii dupa bunul lui plac. si desi mi-a zis ca nu mai am ce cauta acolo tot ma streseaza cu sms-uri pentru intalniri ().sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
1. alien
2. mumus
3. ZEU69
4. ALO68
5. Metaxa
6. Catalin
7. bv06rmn
8. rmj
9. boly76
10. razvan_boss
11. skorpionking
sigpic
Comment
-
Originally posted by rud_power View Postinainte de a ma intalni dintr-o greseala cu sebi si ceilalti baieti, ....am fost 'cititor de forum' e o bascalie totala din exterior credema!
probabil mi se par mult mai sociabili baietii (din care fac parte)parerea mea.
am avut ocazia sa stau si langa baieti de la voi... si alceva decat nu ai o kieie de 19 nu au zis. o seara buna
dl draga din cate imi aduc eu bine aminte, ti-am cerut o cheie pt ca aveam nevoie, cand va-ti strans toti a-ti venit vre-unu sa ma intrebati de sanatate, daca ma puteti ajuta cu ceva? nu iti spun eu, nici macar din 6-7 masini cate au fost acolo nu a-ti salutat nici unul exceptie facand ovidu care a avut obraz a venit a salutat, a intrebat daca nu am nevoie de ceva, iar la partea cu impinsu masinii prietenului meu nici nu va-ti sinchisit mai ales ca nu am fost singur si mai erau inca 2 membrii si mai zici ca noi sunten nervosi, si asa mai departe, cei 7 ani de acasa unde sunt in chestia asta?sigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
Comment