Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Axy

nu sare nimeni la gatul lui si nu are nimeni treaba cu el doar atat ca poate si el sa salute. asa este frumos.

Comment

• imi pare rau ca s-au incins spiritele dupa ce am povestit ce am patit. nu vreau sa va certati de la asta. ca nu m-a salutat nu-i problema. putea sa fie alta persoana in masina lui in momentul acela. putea sa fie alta persoana in masina lui in momentul respectiv (tata, frate, cumnat). avand in vedere ca nu-l cunosc personal nu am certitudinea ca a fost o persoana care stia de logan club. dupa cum spuneam, nu faptul ca nu m-a salutat a fost problema, ci faptul ca atunci cand l-am depasit a crezut ca fac intrecere cu el si a inceput sa bage talpa, dupa ce, pana atunci avea 80-90 km/h. aveam 120 si nu-l mai ajungeam pe drumul brasov-bran. lucrurile astea nu prea sunt sanatoase in trafic, indiferent cine este si ce masina are. si stiti si voi ca brasov-bran, nu este cel mai lin drum. la 120 ma chinuiam sa fac o poza. am reusit una cu zoom, dar nu a iesit pt ca nu focaliza bine din cauza denivelarilor. pe a doua nu am mai apucat ca se duse baiatul...... tot ceea ce am reusit a fost asta.

DSC08816.jpg
      sigpic

Comment

• dorutz::: nu e consatean de al meu..sta pe sohodalas ) ce sa-i ceri la om de cate ori m-am intalnit cu el prin trafic asa pateam si eu....
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Axy

gata, eu zic sa incheiem acest subiect de discutie. salutare si numai bine

Comment

• o zi buna la toata lumea

Morris se intoarce de la doctor si-i spune sotiei ca doctorul i-a spus ca mai are de trait doar 24 ore. In aceasta situatie, Morris îi cere sotiei sale sa faca dragoste.
            Bineinteles, ea e de acord.
            Peste 6 ore, Morris se duce la ea si-i spune:
            - Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data ?
            Sotia este din nou de acord.
            Mai tarziu, cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore.
            Atunci ii spune sotiei:
            - Iubito, te rog... inca o data inainte sa mor.
            Bineinteles, dragul meu, si fac dragoste pentru a treia oara.
            Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme.
            Morris, insa, ingrijorat se tot intoarce in pat, neputand sa doarma pana cand vede ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotia sa.
            - Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea...
            In acest moment, sotia se ridica si spune:
            - Uite care e problema Morris, eu trebuie sa ma scol maine dimineata ...tu nu.
            Last edited by skorpionking; 1 August 2010, 17:10. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

• neata domnilor loganisti, o saptamana frumoasa va doresc
              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• vali,despre asta iti ziceam azi
                Attached Files

sigpic

Comment

• pentru cei care considera ca o masina cu volan pe dreapta e nefolositoare pe la noi ...sa stiti ca rasa umana se gandeste la tot ...
                  Attached Files
                  "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• buna asta, dar manetele si ceasurile tot in dreapta sunt
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Lasa ca pune curele si la alea
                      sigpic
                      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Attached Files
                        sigpic

Comment

• salutare baieti si fete!
                          florine tu ai remapat-o pe a ta?
                          daca nu ce viteza ai la 3000 de ture?
                          vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• indiferent daca e remapata sau nu Turatia si Viteza la turatia respectiva nu se schimba!!!
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• la mine la 5500 in a 4a imi arata numa 23% consum ...asa ca ia picioru de pe acceleratie si ramai la 3000 ...

viteza e in jur de 110 daca nu ma insel...
                              Last edited by mc_alienu; 12 August 2010, 09:59. Reason: Automerged Doublepost
                              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• un sandero frumos..
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google