Cafeneaua din Brasov: Program 24/7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se aproba Alina.
    Ai avut meciuri???
    Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Zeu69: - ?, nu, dar nu m-am odihnit în weekend, as mai avea nevoie de o săptămână de concediu şi totul ar fi perfect.

Comment

• neata colegi si colege... eu azi am baut ceai cu miere si lamaie...
        cine va da startul in februarie la concursuri Alina? ca banuiesc ca tu ai rama pana la finalul intalnirii .
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ai grija ce-ti doresti....
          Ai vazut ca dau astia concedii permanente in vremurile astea?

Comment

• neata domnilor si domnisoarelor, sper sa apuc si eu sa beau o cafea cu voi ca azi am inceput ziua foarte devreme si in forta.....de-aia urasc eu zilele de luni ) nu se poate sa se intample ceva bun
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Zeu 69: -aşa e- Doamne Fereşte....;
              Stresule: - capul sus, mâine poate fi şi mai rău
              Last edited by apliliecii; 8 February 2010, 10:47.

Comment

• neata o zi buna va doresc
                sigpic

Comment

• Zeu69 sa sti ca misiunea noastra ramane stabilita cum am vorbit.vom fi sf.petru!!!!!
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Mumus: - păcat că nu ai rămas până la sfârşit, de ce ţi-a fost frică nu ai scăpat: ai fost ales câştigător cu unanimitate de voturi....vezi tu miercuri

Comment

• cafelina de dimineata!

Neata Romanie, neata Brasov, neata loganisti, neata fetelor!!! daca vorbim de cafellina de diminata,e bine, este singurul moft care-l am de dimineata sa fumez o cafea si sa beau o tzigare electronica. Asa ca atunci cand ne intalnim in Bv. va dau eu o cafelina facuta de mine in masina iar in recipientul de cafea incap cam 28 de cafeline...sa tot fac la cati o sa ne strangem. O zi buna, zile senine, drumuri faine si bani in poznar sa aveti
                      Attached Files
                      lipsa text

Comment

• buna dinineata colegi "maxima zile de azi" "Cine se trezeste de dimineata…casca toata" ziua

buna dimineata coelgi Cine se trezeste de dimineata…casca toata ziua
                        Last edited by catalinnyk; 8 February 2010, 11:42. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• ALO acum mi-a picat fisa!!!

Comment

• Stai sa vezi cand pica masa
                            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Fellipe Massa???

Comment

• Buna dimineata colegi si colege!!!1
                                Ce se intampla cu dumneavoastra de nu mai scrieti nimic?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google