Cafeneaua din Brasov: Program 24/7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu a fost de noapte da cineva tre sa o duca pe asta mica la gradi.................................si cum eu sint cineva in casa
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• neata domnilor si domnisoarelor, eu as servi un ceai cald, ca e tare frig la iasi si ma bate un curent prin spate dar nu stiu de unde vine
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• - am banuit ca boly76 a fost de noapte pentru ca in ultima vreme parca îi tot venea randul la turele de noapte. De aceea domnu mumus.....

Comment

• gooooooooooooooooood mooooooooooorning BRASOV!&sweet dream(chestia aia cu purecii o stiu mi-a zis-o deja fiica-mea)

mumus dai o bere?

Comment

• Neaţa .... mumus dacă tot aduci bere, adu-mi si mie una. Da-o încolo de cafea.....azi am decis să mă apuc de băut

Comment

• Neata la toata lumea, ce bine ca vine weekendul, relaxare totala scrie pe mine, si poate vizitarea orasului moldovean
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• neata colegi si colege vorba aia zanbeste azi maine va fi mai rau sau duminica
                sigpic

Comment

• 'neata buna fratilor! hai trezirea la o cafea ,bere,tuica fiarta orice in afara de ceai.

'neata la orele amiezii!da ce s-a intimplat cu cafengii de altadata?
                  Last edited by boly76; 6 March 2010, 16:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ding!dong! a fost ora 7.30.cafeaua este numai buna de servit si dupa cum se pare o voi servi singurel iarasi.
                    ciuda voua am eu mai multa.ha!ha!ha!

Comment

• buna dimineata eu is la a 4-a ceasca de cafea

Comment

• nu-i cam dimineata ,duminica pt cafea? (ora 7 ora 8). boly e inchis la gradinita acu
                        sigpic

Comment

• Ce vrei domle unui este matinali Pentru astea ca mine care s-au trezit la 11:00 a mai ramas ceva cafea?
                          sigpic
                          Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• neața.....nu i nimic gabi dacă nu a mai rămas cafea. Mai punem de o tură

Comment

• neata
                              acum servesc si eu cafeaua
                              sigpic

Comment

• neata colegi si colege cine imi da si mie o cafea
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google