Cafeneaua din Brasov: Program 24/7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa topeasca gheata

sigpic

Comment

• neata colegi loganari am reintrat in circuit cine ma serveste cu o cafeluta fara zahar

Comment

• eu, ai la alegere din postul #1961
        sa fie veselie!
        lipsa text

Comment

• yyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa

sigpic

Comment

• Buna dimineata
            As dori si eu sa beau o cafea cu voi,as fi vrut sa fie o dimineata de iarna ,dar zona de sub dealul Pucioasei a venit soarele,se anunta o zi senina din toate punctele de vedere.
            Va doresc o zi placuta,sa fiti cuminti sa va pun un cadou in ghetute.
            Iar maine astept sa ma sunati sau sa-mi scrieti un mesaj pentru ziua mea de Sf.Nicolae.

Comment

• aviatorul76-fac eu cinste cu cafeluta! una tare si aromata, sa vina mosul cu multe cadouri pe la tine.
              La multi ani! pentru ziua de maine!
              [SIGPIC]sigpic

Comment

• un mare, mare, mare La multi ani de Sf.Niculae!!!
                La multi ani Raluka!
                Bucurestiul va pupa si va ureaza la toti cel mai calduros La multi ani!
                lipsa text

Comment

• LA multi ani la toata lumea...Bucurestiul s-a trezit inaintea noastra....haide-ti la cafea!

Comment

• haide sa haidem! scoate cafeaua, fierbe-o si pune-o in cani mari ca sa ne ajunga toata ziua
                    lipsa text

Comment

• Neatza si La multi ani!
                      Si Pitestiul s-a trezit... vin si eu la cafea

Comment

• Neata si la multi ani aviatorule.buna cafea mai fac bucurestenii!!!
                        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• asa e aviatorule....La multi ani, multa sanatate si sa-ti dea dumnezeu 5 generatii de gagici cu sanii mari si tari
                          lipsa text

Comment

• neatza si La multi ani!!
                            In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu

Comment

• neata colegii!
                              as dori si eu o cafeluta sa ma trezesc,dar sa fie fierbinte ca la Fagaras e foarte friggggg!!!
                              vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• Kata, mai bine iti dam o bruneta sau o roscata, asa sigur te trezesti obligatoriu
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google