eu am jurat ca pana in Martie la Regionala nu pun gram de la benzinarii, decat de la prieteni sau titristi cu sume mai mici, trebuie sa le dam cu flit
Cafeneaua din Brasov: Program 24/7
Collapse
X
-
haide sa haidem!
deviza Logan Club de cafenea este : aici suntem toti cafengii!
neata Marta, neata Brasov! hai la cafelina cu totii sa ne al;aturam si s-o bem impreuna ca la Regionala sa bem, sa radem, sa glumim si sa ne barfimlipsa text
Comment
-
eu am jurat ca pana in Martie la Regionala nu pun gram de la benzinarii, decat de la prieteni sau titristi cu sume mai mici, trebuie sa le dam cu flit
BLAIZER CARE REGIONALA??? HAI SA BEM O CAFEA CA DE REGIONALA VORBIM.....MAI LA VARA.....O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
sa nu existe an fara Regionala Brasov!
alooooooooo, ar fi pacat sa nu o faceti, ar fi bine ca cei doi cochii sa lase si de la ei sau ar fi bine sa se uneasca si s-o faceti impreuna ca sa iasa ca in anii trecuti
daca nu faceti Regionala asa cum ar fi trebuit, o sa iasa multe vorbe si discutii, asa ca datii drumul si puneti-o in aplicatie
NU NU NU NU ar trebui sa existe an fara Regionala Brasov!
fratilor, colegilor, loganarilor, insuratilor si despartitilor, mai sunt putine zile, rog intelegere ci nu dusmanie
rog intelegere!lipsa text
Comment
-
n-a zis ca nu se tine.
ideea e ca nu se poate colabora. noi am vrut. sebi ne-a zis noua ca nu se mai tine, si pe forum organizeaza in continuare.
cert e ca Logan Club Brasov nu are intalnire regionala in martie. ce face sebi e intalnirea lui.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment