OHOOOOHOOOO inca nu la ridicat? cred ca se anuleaza...si il punem sa iti plateasca si daune morale.
Cafeneaua din Brasov: Program 24/7
Collapse
X
-
un nehotarat
Salutare,
Detin un logan 1.4 MPI si ma gadesc serios sa trec la 1.2 16V.Pot sa deranjez si eu pe cineva intr-o zi si sa vad si eu cum merge motorasu.Am sunat la dealeri si mi-au zis ca nu au pentru test drive decat Duster.
multumesc,Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.
Comment
-
Originally posted by condaru321 View PostSalutare,
Detin un logan 1.4 MPI si ma gadesc serios sa trec la 1.2 16V.Pot sa deranjez si eu pe cineva intr-o zi si sa vad si eu cum merge motorasu.Am sunat la dealeri si mi-au zis ca nu au pentru test drive decat Duster.
multumesc,sigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
multumesc,
Comment
-
multumesc,
intereseaza-te ce cutie are loganul de 1.2 Daca cutia nu este etajata mai scurt,ramai la 1.4. Eu Zic ca masina mea nu e mai sprintena ca un 1.4 dar depasirile le fac mai iute si consumul e mai mic in exterior.
Sincer...daca are tot cutia asta etajata prost....ramai la 1.4' cu cateva mici investitii poti face sa iti scada consumul.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Buna dimineata loganari haideti cu cafelina vorba lui Bleizer ;) si ia uitati cea mai tare gluma de astazi >>>> http://www.realitatea.net/litrul-de-...ei_809632.html
Comment
Comment