Cafeneaua din Brasov: Program 24/7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la noi ningea azi dimineata la ora 5
    acum avem doar ploaie
    sigpic

Comment

• si la noi s-a pus azi noapte dar numai cativa mm pe masini. asteptam mai mult (sau nu, pentru cei carora le e sila sa curete masina dimineata de zapada, gen eu )
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Sa ninga mult,ca-n fratii GRIMM !!!

BUNA DIMINEATA prieteni!!!
        Last edited by ZEU69; 13 January 2010, 09:22. Reason: Automerged Doublepost
        Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• 'neata devreme. aveti grija la cafea
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• somn usor Boly ;)
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Neata cafengiilor
              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Neata. Din pacate cafeaua este deja bauta si inca nu ma-m trezit bine. Noroc ca-s la serviciu
                sigpic
                Play ManagerLeague

Comment

• neata domnilor. despre ce vorbim azi la cafea?
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• buna dimineata tuturor

sigpic

Comment

• Buna dimineata.
                      sigpic
                      Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• Despre cafeaua cu gust de gripa porcina sau cu gust de vaccin

Comment

• alea sunt vrajeli si faza e ca daca esti racit si faci vaccinul e mai nasol,de acolo apar complicatiile

sigpic

Comment

• Esti printre putinii care sti acest lucru.ai vazut la tv cati miei se duceau la taiere?

Comment

• lasa ca si eu am probleme de genul, ai mei s-au dus sa isi faca vaccinul si vroiau sa il ia si pentru mine, le-am zis ca asa ceva nu va ajunge in organismul meu....i-am sfatuit si pe ei, dar....
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Naspa stress permanent ca nu ai avut o influenta benefica asupra lor.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google