Cafeneaua din Brasov: Program 24/7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am trecut la energizante

Comment

• mi-am luat si eu din Plus cu 1 leu bucata,poti sa bei si 10 ca n-ai nimic(mie imi place gustul)

sigpic

Comment

• Neata!

Scorpioane eu acu 3 ani mergeam in germania cu autocarul...m-am trezit noaptea la o benzinarie (oprise autocarul) am coborat,si am vazut ca era foarte ieftin energizantul,am luat un bax...intre timp a m fumat o tigara si am baut o cafea , am zis ca daca tot nu am baut niciodata energizant ia sa beau unul,l-am baut...mi-a placut si am mai baut unul.
        Am intrat in autocat dupa vreo 10 minute si am adormit instant.
        Eu unul nu cred ca are proprietati mai 'magice' decat cafeaua.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• asta ziceam si eu,intr-o dimineata dupa o betie am bagat 3 redbull si n-am simtit nimic inafara de faptul ca mi s-a umplut burta

sigpic

Comment

• cumnatul meu povestea ca trebuia sa mearga cu biciclteta parca pana la lacul Sfanta Ana
            cu 2 amici mai energici de fel...si a baut multe energizante...
            Zicea ca si in momentul sosirii la lac..chiar daca au mers tare si erau obositi...zicea ca se simtea ca bagat in priza...si nu avea stare deloc.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• poate depinde de organismul fiecaruia

sigpic

Comment

• si eu asa cred.

Comment

• neata domnilor, o zi de marti excelenta va doresc
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• multumesc,la fel si tie

buna dimineata,azi se pare ca va fi o zi frumoasa
                    Last edited by skorpionking; 23 February 2010, 09:08. Reason: Automerged Doublepost

sigpic

Comment

• Bună dimineaţa......cafea pentru toată lumea......2 minute şi e gata

Comment

• multumim,alina

sigpic

Comment

• ce fac colegii de club ? (prin expresia colegi nu ma refer numai la baieti)

Comment

• mumus: - unii muncesc deja, altii se gandesc sa munceasca. Şi cei care au muncit până acum, se gândesc să nu mai muncească. Muncă, muncă şi iar muncă.....

Comment

• neata domnilor, care are niste zeama de varza? (cunoscatorii stiu de ce )
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• sau unii sunt in concediu
                                -stress,am eu zama

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google