Zona De Eliberare A Frustrarilor Cotidiene

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut toti colegii de breasla, cu multa stima pentru moderatori si administrator stiu ca sant cu ochii pe brasov, rog frumos sa nu fiu banat sau sters.
    cele ce voi spune in urmatoarele momente sant fapte reale ce se intampla in LCBVcondus de colegul nostru Sebi8ta,executa o dictatura comunista impreuna cu aliatii lu.i abia am reusit sa-mi recuperez banii care ia-m dat pentru regionala din martie,inventand orice ca nu cumva sa-mi de-a banii inapoi.
    mentionez: rog moderatorii sa nu fiu banat sau postul sters,eu ma voi retrage din clubul lui si voi ramane independent si le spun si celorlalti colegi cu care ma-m simtit bine. exclus Sebi8ta, nu am mers la intalniri pentru tine am mers pentru adevaratii colegi si regret ca nu am ascultat cuvintele unora care spuneau ca tu esti numai pentru interes, asa este, m-am lamurit. e cam tarziu dar e bine.
    pe aceasta cale rog celor care raman alaturi de Sebi8ta sa aiba mare grija, el umbla numai dupa profit, aviz amatorilor lor
    Last edited by crististreulea; 3 December 2010, 00:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cam tarziu martalogule dar ... fiecare isi da seama la vremea lui ... respect pentru cei ce sunt Logan Club Brasov...
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• total sub acoperire...sunt din BZ locuiesc in BV si am masina de CT

Comment

• daca tot e Zona De Eliberare A Frustrarilor Cotidiene mam gandit si eu sa scriu cate ceva:
            1.ma enerveaza faptul ca e criza financiara deoarece daca nu era criza nu creste pretul benzinei si daca nu crestea pretul benzinei tata nu se mai enerva cand se ducea sa alimenteze si nu mai zicea "WTF 5 lei litru"
            2.ma enerveaza faptul ca mai am 2 ani si ceva pana sa imi iau carnetul de mai am de mers pe jos(cand sunt -5 grade) sau cu autobuzul care abea se taraie iarna
            3. ma enerveaza re*****ta aia de profa de romana care are niste glume in ea de iti vine sa plangi si pe deasupra mai face si pe desteapta
            4.ma enerveaza tata cand opreste calculatorul fara sa ma intrebe daca mai am treaba sau poate sal opreasca
            5.ma enerveaza soferii care trec ca rachetele pe trecerea de pietoni si trebuie sa astepti o sapt. pana gasesti unul mai cu bun simt care sa opreasca
            6. ma enerveaza faptul ca desi imi vad de treaba la antrenamente antrenorul tot tipa la mine
            7. ma enerveaza toti nespalatii si betivii care se urca in autobuz si miroase a
            "levantica" de iti cade nasul
            as mai scrie dar ma enerveaza faptul ca a venit tata si vrea si el sa stea pe internet
            DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
            sigpic

Comment

• pentru punctul 5 mai discutam........................
              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• nu toti trec asa dar sunt destui.
                ma mai enerveaza cei care atunci cand ploua merg ca nebunii si te uda tot si dupa aia daca ii ijuri se mai si dau jos la tine si comenteaza(mi sa intamplat si imi venea sai rup gatu' lu' nenea da nu am facut-o ca am fost politicos)
                DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                sigpic

Comment

• la cat e de scumpa benzina nici nu merita sa mai opresti la trecere ....faci risipa de benzina (glumeam doar ) stiu cum e peste mine era sa dea o masina de winston pe verde la gemeni asa ca baieti tineti minte tutunu daunaza grav sanatatii
                  ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• eeeeeeeeeeeeee!......asa este..............cind esti la volan te enerveaza aia care traverseaza la 5 metri de trecere,iar cind esti pieton te enerveaza soferii...........

Comment

• eu nu zic ca as fi un sofer bun da hai so zicem pe aia ca sunt multi care au carnet de sofer luat prin metode specifice care mai traiesc din simplu fapt ca au noroc
                      ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• de aia ar trebui votata legea armelor..........................
                        si sa vezi curatenie pe strazi

Comment

• eu...ma enervez ca nu pot sa ma enervez...
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ma trezesc cu nervi,mananc cu nervi,muncesc cu nervi
                            cel mai nervos sunt cand nu am nervi

sigpic

Comment

• ma enerveaza acest post desi cel care se ocupa de brasov a zis ,,nu!"

ok am inteles mesajele voastre ,si daca mai e cine va de accord sa fac-facem regionala rog sa se pronunte aici si mergem inainte.Detaliile vor urma in curand
                              la sfarsitul lunii mult mai multe chestii se vor dezvalui din interirul regionalei.

autor, nimenialtu decat sebi8ta
                              sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• pai sa zis clar ca nu se mai face regionala... organizatorul nostru a zis, si noi toti am hotarat...
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google