Zona De Eliberare A Frustrarilor Cotidiene

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma cam enerveaza vremea asta de rahat.........
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• ........se pare ca pina la sfirsitul lunii adio weekend

Comment

• ma enervez pentru ca pot.... :| cand arunci ceva trebuie sa intrebi pe altu daca nu mai are nevoie de acel ceva... mai ales la curatenie...
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• si inca nu esti insurat

sigpic

Comment

• buna, buna asta
            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
              ma enervez pentru ca pot.... :| cand arunci ceva trebuie sa intrebi pe altu daca nu mai are nevoie de acel ceva... mai ales la curatenie...
              daca ti-ai face curat singur in camera...nu ar arunca mama ta lucrurile tale imprastiate prin camera la gunoi.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ma enervez ca in tara asta daca vrei sa pleci dintr-un oras in altul faci 10 ore....atat cu trenul cat si cu masina!

Comment

• mai ales in zona cimpina-busteni.....................

Comment

• zona de vis campina - busteni ) si mai ales cand vin tiganii si iti vand de la fructe de padure pana la capace de wc) daca faci un drum dinasta) iti mobilezi un apartament) nu e nevoie de magazine)

Comment

• Sicaro brasov- revizie la 2 ani de mantuiala,tinuta pe elevator 2 ore si schimbat uleiul (treaba de 10 minute)si au dat o roata jos ,atat.pt ITP smecherul cu nasul rosu de la inspectii dadea ,,roata,, pe langa mine si masina-astepta spaga ,,pentru ce,, masina e in garantie, daca nu-i convine ceva s-o faca ca e reprezentanta dacia ,Si asa s-au dus 4oo lei ,,Pe scurt ocoliti sicaro=meseriasi-carpaci.romanii tot romani.dacia tot dacie...etc ..tot etc....si vrem sa traim bine.......niciodata.Nu meritam

Comment

• Pe viitor iti recomand euro-motor.eu acolo merg de 2 ani si totul e mai mult decat ok. Nu esti primul care se plange de sicaro si asv..
                        Nu meritam noi multe dar asta e.....revizia la 2 ani m-a costat 250 lei,la euro-motor si am stat maxim 1 ora
                        Last edited by ALO68; 10 August 2011, 19:21.
                        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• La anul daca mai am logan o sa-i incerc si pe astia. mercy de sfat,macar cat e in garantie ,,dupa,,ma descurc singur

Comment

• stiu cum se comporta cei de la SICARO ) a 2 intamplari la activ cu ei) una fiind acum 2 luni cand UN INSTRUCTOR DE LA SCOALA DE SOFERI mi-a facut o faza de toata bafta,iesirea nicolae titulesc - calea bucuresti, a dat sa plec a mers 10 m, (si eu ma uitam in stanga ca sa ies odata cu el ca era liber pe prima banda) si deodata ma infig in el) ca el a pus frana brusca fara sa inteleg de ce ca era liber pe strada)...si iese din masina ma ia la intrebari gen unde am facut scoala de soferi),si ma ia cu lectii,ca eu trebuia sa pastrez distanta) si eu ii ziceam ca nu se franeaza brusc fara obstacole, in fine eram vinovat n-am ce comenta ca trebuia sa fiu atent, ma uit la masina lui ma uit la a mea eu aveam nr indoit el o mica zgarietura mica rau de 2 cm cred) si zice hai la cei de la sicaro ca ii stiu pe cei de acolo sa vedem poate nu trebuie sa imi dai asigurarea si scapi ieftin..si fac hai la SICARO sa vedem, deci ala de la SICARO s-a uitat 2 sec la ea
                            si incepe bara nu stiu decare de jos indoita,spoilarul spart, si inca ceva) dupaia ma uit si eu sub masina, sa mor daca am vazut ceva indoit) si il intreb pretul 10 mil costa) cand am auzit m-am dus la asigurari cu INSTRUCTORUL,si se uita ala de la asigurari daune dacia, bara de sub spoiler indoita, spoilar spart, stop spart si inca o chestie,..eu nr inmatriculare indoit, face ala de la asigurari tu ce masina ai) si eu zic CORSA )) in fine a bagat instructorul din top acolo sa faca masina pe asigurarea prostului,dar asta e in fine, A 2 oara ma duc la SICARO sa imi faca o configurare la un LOGAN si un tip ff dragut zice ce configurare vrei n-ai net) deci cand am auzit nu imi venea sa cred)...

Comment

• asta e ,,noi suntem romani,,noi suntem romani........etc etc..

Comment

• Cunosc refrenu

Maine seara va asteptam la intalnire,daca va face placere sa ne cunoastem.
                                Last edited by ALO68; 10 August 2011, 21:41.
                                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google