Mumus la urmatoarea masina sunt curios ce o sa mai pierzi
Zona De Eliberare A Frustrarilor Cotidiene
Collapse
X
-
ala de logan l-am recuperat....asta nu...
Alo..nu stiu ce voi pierde...poate bara cu totul..ca m-am hotarat...prind numaru direct de bara...cu suruburi...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
acum inteleg de ce se intampla accidente cu motociclistii, azi eram pe calea bucuresti si vre-o 10 motociclistii mi-au luat prin invaluire unu pe stanga unu pe dreapta unu de pe stanga pe dreapta...nu mai stiam ce e cu mine...si au trecut ff aproape de mine...e logic la viteza pe care o au sa nu-i observi si mai ales ca trec ff aproape de tine si faci gresala vreo manevrea gresita si ala face slalom printre masini e clar n-am nimic cu ei dar totusi sa se hotarasca pe ce banda merg si sa nu faca slalom ca sa putem sa-i observam si noi soferi, acum o secunda e pe stanga imediat e pe dreapta trece pe langa tine si dupaia il vezi in fata n-am cap de girofar sa urmaresc asa de repede toate actiunile lor in oglinzii
Comment
-
sunt enervat de cei ce merg cu farurile de ceata spate ma dispera.si am mai vazut o raritate pe ceata mai nou merg si cu avarii si cu farul de ceaya spate.a plus ca daca mai si ploua si ai prins un dobitoc in fata de il aprinde crezand ca se face mai bine vazut si este mai in siguranta mai bn tragi pe dreapta
Comment
Comment