@ALO68 si @apliliecii nu mai fiti offtopic pe acest thread, daca aveti ceva de spus eliberati-va frustrarile, altele le discutati la discutii generale. multumesc de intelegere
Zona De Eliberare A Frustrarilor Cotidiene
Collapse
X
-
pana sa am masina imi placea iarna, acum ma enerveaza ca tre sa cobor din casa cu 10 minute mai devreme ca sa dau zapada jos de pe masina, si ma enerveaza dobitocii care parcheaza pe unde apuca si tre sa treci pe langa masinile lor la milimetru ca sa iesi din parcare sau de pe stradasigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
eu nu am probleme nici cu dobitocii care parcheaza rau ca la mine in curte numai membrii familiei parcheaza si din cate stiu eu toti au permisul luat pe bune...........pe mine ma enerveaza ca tre sa dau la zapada din curte de nu mai suport......si deabia a venit iarna......
Comment
-
a venit iarma in adevaratul sens al ei
************************************************** ********** cu dezapezirea lor ca am tras niste drifturi pe la mine ..................Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
si multi nu au gume de iarna si incurca circulatia...si daca eu pun frana brusca...trebuie sa am grija si de ala din spatele meu...ca poate aluneca si nu se opreste. ...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment