Originally posted by unknown
View Post
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
am de vanzare asa ceva pentru laptop :
SSD KINGSTON HYPERX 3K 120GB SATA 3 2.5' MLC
Capacitate: 120 GB
Tip: Intern
Interfata: SATA 3
Format: 2.5 inch
Citire: 555 MB/s
Scriere: 510 MB/s
Dimensiuni: 69.8 x 100 x 9.5 mm
Greutate: 97 g
produsul este nou nout
pret 300 lei cu transport inclus prin fan curierMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
De vanzare:
Instalatie BiXenon H4 6000k folosita 6 luni - 150 lei, pe logan asigur si montaj.
Goarna cu compresor cu 2 moduri (normal si oscilator), cu 4 pipe, si furtunele de legatura - 100 leiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Montez servodirectie cu pompa mecanica antrenata de curea, piese second hand originale.
- 2000 lei logan Diesel
- 2500 lei logan benzina 1,4 si 1,6 - 8V
Se poate monta pe berlina , MCV , VAN , Pick-up, Sandero dar sa aiba motorizarile mentionate mai sus.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
vand instalatie xenon folosita un an de zile.
intalatia e H4 35w 6000k, un bec si un drowser sunt defecte, sau numai un bec, nici eu nu stiu exact. toate la 50 ron.
Se vinde doar cu proba. (deci un bec si un drowser sigur sunt ok. poze am facut cu telefonul, le pun la cerere, daca le deoreste cineva)Last edited by mumus; 11 February 2013, 14:26.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
goarna cu compresor: mod normal si oscilator , include 4 pipe, furtune si releul aferent cu siguranta pe fir - 100 lei (include si o tablita de prindere pentru cele 4 pipe)
kit bixenon h4 6000k folosite nici 6 luni (luate de la cassilo de pe forum), nu a apucat nici sa se murdareasca instalatia - 150 leiLast edited by B 83 RMJ; 12 February 2013, 12:18.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by skorpionking View Postvand statie auto Albrecht+amplificator semnal,functioneaza foarte bine,fara antena-250 de leiAttached Files
sigpic
Comment
-
Originally posted by mumus View Postvand instalatie xenon folosita un an de zile.
intalatia e H4 35w 6000k, un bec si un drowser sunt defecte, sau numai un bec, nici eu nu stiu exact. toate la 50 ron.
Se vinde doar cu proba. (deci un bec si un drowser sigur sunt ok. poze am facut cu telefonul, le pun la cerere, daca le deoreste cineva)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by bv86dmi View Postsalut stiti unde as putea gasi "mufe" sa zic asa de legat un caetofon ALPINE la ipod .stimaBe Loud! Din pasiune pentru sunet: magazin online casetofoane auto, cd playere auto MP3 player, difuzoare, subwoofere, amplificatoare, boxe, detectoare radar si alarme auto, car audio si multimedia, sonorizare masini si tuning auto, magazin virtual online
sigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Postgoarna cu compresor: mod normal si oscilator , include 4 pipe, furtune si releul aferent cu siguranta pe fir - 100 lei (include si o tablita de prindere pentru cele 4 pipe)
kit bixenon h4 6000k folosite nici 6 luni (luate de la cassilo de pe forum), nu a apucat nici sa se murdareasca instalatia - 150 leiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment