Originally posted by razvan_boss
View Post
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
ale mele sunt gume de vara ...de fabrica...(asa a iesit dinfabrica)...900 neg cu capace iar prezoanele se potrivesc si alea de 17 si de 19
si cheie ;)) de antifurt ca uitasem de ea"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
iti zic de acuma ca, discountul asta il poti prinde doar o singura zi pe luna (si la produsele care nu se afla deja in oferta), respectiv prima zi de luni dupa data de 10. adica luna asta pica pe data de 15. si trebuie sa fiu cu tine ca sa facturezi pe legitimatia mamei mele, ca altfel nu se poate.
Originally posted by B 83 RMJ View Postesti offtopic.
up cu foliile, pret 150 negociabil! le aduc maine seara la intalnire.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Vand telefon lg kp500 decodat (cutie + accesorii) telefonul are 3 luni arata si functioneaza impecabil
pret 300 ron negociabil
relatii la tel: 0746 210 468 / 0730 644 479 / 0766 633 270Attached FilesLast edited by kosmyn; 7 March 2010, 14:42.
Comment
-
salutare un cleste de degrafat(scos bradutii) stie cineva pe unde pot gasii?Attached FilesNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
boly76 dak faci rost de el de undeva sa imi zici si mie pls ca si eu vreau sa ii scot cam pe toti
rotile sunt in continuare de vanzare ...(jante logan originale cu gume de vare si capace cu antifurt)"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
ce cleste ce braduti ce tot ziceti acolo ....ce cleste de braduti? si ce braduti?? )
Originally posted by B 83 RMJ View Postiti zic de acuma ca, discountul asta il poti prinde doar o singura zi pe luna (si la produsele care nu se afla deja in oferta), respectiv prima zi de luni dupa data de 10. adica luna asta pica pe data de 15. si trebuie sa fiu cu tine ca sa facturezi pe legitimatia mamei mele, ca altfel nu se poate.
folia s-a vandut!
Comment
Comment