Le dai cumva si separat? Ma intereseaza cel de la sofer. Si un pret daca se poate.
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
vanzare
Originally posted by M.FLORIN View PostVrei sa cumperi unele de aliaj sau unele de tabla? De tabla am eu un set la vanzare.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
mai ai jantele? ce pret te rog
Comment
-
Comment
-
vand 2 scaune Logan ,fata..............250lei
2 adaptoare pentru scaune sport din Al......50lei.
cel de la sofer are reglaj pe inaltime si lombar.scaunele provin de pe un Logan din 2007
tel 0729156778Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by anddy View Postbuna seara! vin cu o intrebare: unde pot gasi in brasov elemente de caroserie pentru logan second hand? (bara fata, capota, ambele usi dreapta, aripi dreapta fata spate stop si far dreapta) va multumesc!sigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
In urma upgradarii la ph2 mi-au ramas o bara completa de logan MCV si 2 faruri , toate piesele sunt originale de prim montaj , farul de stanga are urechea superioara lipita dar sta asa de 2 ani . Bara e completa, cu grila fagure, deflectoare aer, suporti proiectoare, emblema si elemente cromate. E albastru marin dar i-ar prinde bine o revopsire ca este exfoliata in cateva locuri . La "urgenta" se poate folosi si asa fara probleme. 100 lei fiecare far - 150 lei setul , bara completa 300 leiPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
vand 2 scaune Logan ,fata..............250lei
2 adaptoare pentru scaune sport din Al......50lei.
cel de la sofer are reglaj pe inaltime si lombar.scaunele provin de pe un Logan din 2007
tel 0729156778Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
Comment