aha ...e bun pretu ...adica eu sunt dispus sa dau... vb duminica mai multe ...
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
-
vand urgent ceas Q&Q rezistent la apa. este cel din dreapta din poza, cu cadranul alb. are curea de piele. ceasul este nou nout, in cutie. am si garantie la el. este luat din universal.
60 lei usor negociabilAttached FilesLast edited by B 83 RMJ; 11 March 2010, 17:33.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
-
Originally posted by B 83 RMJ View Postvand urgent ceas Q&Q rezistent la apa. este cel din dreapta din poza, cu cadranul alb. are curea de piele. ceasul este nou nout, in cutie. am si garantie la el. este luat din universal.
60 lei usor negociabilAttached FilesLast edited by B 83 RMJ; 11 March 2010, 21:05.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Salutare baieti...Vreau sa vand si eu un subwoofer alpine type s de 10 inch cu amplif mac audio...si kit de cabluri la pretul de 450 de ron....O sa pun si poze mai tarziu sau ma puteti suna la 0766484594 si puteti sa le vedeti live in racadau...Dau si kitul de cabluri de alimentare fara cablurile rca care nu le mai am...Asigur si montajul pe masina in acelasi pret.o sa pun poze mai pe seara....
Comment
Comment