cumpar statie auto ieftina
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
vand seif ''REGAL'' facut la Miercurea Ciuc ,perfect pentru firma (nu se cunoaste cifrul) dar merge pe cheie ,seiful are 500 kg pret 600 RON
vand tigara electronica ''GAMUCCI'' 200 RON complet plus in banii astia dau bonus 2 rezerve de nicotina noi (o rezerva de nicotina costa 37 RON si va ajunge 2 luni si ceva) depinde cat fumati
Comment
-
si o poza cu el...
cu mouse incarcator si cutie...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by mc_alienu View Postvand ...
Notebook Asus EeePC 701, Celeron M Dothan 512, 900MHz, 512MB, 4GB, Windows xp...
550 lei negociabil...
vand
husa pt capota fata (dacia logan) nagra 30 lei
cutie pt subwoofer 2 incinte (250 mm diag gaura) se muleaza pe spatele banchetei in portbagaj cu loc pt statie si condensator deasupra 50 lei"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by metaxa View Postnici o probelma phantom eu cred ce ai spus dat de pret depinde si calitatea marfii, marca etc. eu am cerut 450 dar am uitat sa trec usor negociabil eu am dat pe el 500 si e inca in cutie dar e nevoie de banuti deoarece este criza si nu imi trebuie momentan asa tare deci anuntul ramana valabil si marca lui este TRANSCEND !!!![B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV
Comment
-
Originally posted by ForZzaAre careva un woofer mai micut asa de masina si mai ieftin sa tinda spre 0 )????
ground zero gzhw 30 x
am eu unul micut la 550 ron cu specificatiile
# difuzor subwoofer 12"
# diametru: 30cm
# putere RMS: 800W
# impedanta: 2 x 2 ohmi
# Xmax: 22mm
# Fs: 24.3Hz
# Qts: 0.29
# Vas: 58.6 litri
# SPL: 86dB
# con din aluminiusigpic........restul e NoSpeedLimit