Primesc donatie claxon 12V sa fac fericit un tractor...
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
Ce inseamna servicii si ce inseamna donatii??? Aliene fa diferenta...E simplu
Mi se pare Normal sa intrebe cei care doar intra aici pentru a vinde....nu e necesar sa-i cunosc dar macar sa intrebe daca pot lasa un anunt......nu e forumul meu dar nici al lor....Sectiune de "donatii" se gaseste la alte cluburiLast edited by ALO68; 8 August 2011, 18:23.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
De vanzare seturi de 2 si 4 anvelope 185/65/15 second hand , branduri renumite, la preturi avantajoase.
0737248768-ALIN
0746585329-EUGEN
La anvelopele cumparate oferim montaj-echilibrat gratuit.Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment
-
Originally posted by ZEU69 View PostDe vanzare seturi de 2 si 4 anvelope 185/65/15 second hand , branduri renumite, la preturi avantajoase.
0737248768-ALIN
0746585329-EUGEN
La anvelopele cumparate oferim montaj-echilibrat gratuit.
Valabil.Anvelopele sunt de vara.Curand vor aparea si de iarna.Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment
-
roata de rezerva , cauciuc Kormoran la vreo 3-4 mm , janta are o lovitura care a fost oarecum remediata, roata este echilibrata (35 grame de plumb daca tin bine minte) , ideala pentru rezerva - 100 leiPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
se vand urmatoarele
macarale manuale 100 ron setul
stop frana 20 lei
cotiera 20 de lei.sigpic
Comment
Comment