up cu paravanturile
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
Vand dacia logan din noiembrie 2006, 35500 km, varianta preferance, 1.4mpi.
Multiple imbunatatiri electrice prin care enumar cateva:iluminat interior full LED bord albastru/rosu,consola aceeasi nuante plafoniera superflux alb,Butoane cu impuls sofer si pasager originale,folie omologata llumar transparenta 5%,temporizare stergatoare,proiectoare ceata +maneta originala,Computer de bord,Covor portbagaj pentru protectie.instalatie audio formata din DLS diametru 16.6cm pe fata componente,pioneer ovale coaxiale pe spate,Amplificator mac audio +woofer alpine type-s.Masina este foarte bine intretinuta culoare bleu marin.Precizez ca sunt singurul proprietar si singurul sofer care a mers cu ea. Poze cu ea am dar nu foarte recente...deci urmeaza sa ii fac cateva astazi.
Pretul este de 4500 de euro negociabil.
Motivul vanzarii este ca imi trebuie ceva 4x4 si pot sa fac si schimb cu suzuki vitara sau opel frontera.
Comment
-
dau imprimanta multi functionala lexmark x6575 fax copiator scaner etc pe 4jenti aliaj logan prestige dar in stare buna fara lovituri fara sa bata etc.dau si jentile mele de tabla daca e cazu.pentru cei din galati si braila.ps jentile sa fie bune altfel nu ma risc 0755 721 306.numai drumuri bune colegii
Comment
-
VĂ¢nd proiectoare logan, noi, valeo; setul contine proiectoarele, suportii, becurile si cablajul. pretul este de 250 ron setul.
Tel: 0770701705
Yahoo : Bai3tzasAttached Filessigpic
Comment
-
[Vand] Genti CASE LOGIC Laptop
1. 4X130lei
2 4x150lei (material neopren)
Contact: bai3tzas@yahoo.com / 0770701705Attached Filessigpic
Comment
-
vand URGENT:Samsung C3050,folosit5 luni-150 lei
:Alcatel OT363 nou-100leiLast edited by skorpionking; 31 January 2010, 10:41.
sigpic
Comment
-
vand bara fata ph1 ...noua de origine (este sigilata) ...Pret negociabil
PS:am si armatura de sub bara (tot noua )
Comment
-
Originally posted by bv06fww View PostVand usa stanga spate logan 50 lei (culoare alba)
Cea din poza are o mica indoitura in partea stanga, insemnificativa.
Am schimbat o doar pt ca aveam casco.
Culoare alba.(se poate monta linistit fara revopsire pe o masina aceeasi culoare)
Pret 50 LEI
Brasov
Tel: Florin 0722 812317sigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
Comment