o poza cu senzorii. inca un set a venit si merge la skorpionu.
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
4 seturi de senzori ca in poza din postul meu anterior, sunt pe stoc.
3 kituri de senzori pe stoc. katalinic, astept telefonul tau.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
daca cineva e interesat de stopurile mele cu led sunt de vanzare...
pozitie: 72 leduri
frana: 194 leduri
semnalizare: 100 leduri (+ anulatoare bec ars)
ceata: 50 leduri
mers innapoi : 50 leduri..
total: 394 de leduri
pret: un set stopuri (nu conteaza ce culoare are semnalizarea) + 350 lei... pentru brasov usor negociabil.
ps: fara banda scoci din ultileme 2 poze"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
2 seturi de senzori pe stoc, cateva seturi pe drum, ce vor ajunge zilele urmatoare.
a plecat un set si la catalinyk.
inca un set la skorpionu'
mai am un set pe stoc (de fapt 2, dar unul cred ca are o 'eroare'), si cam 5 bucati pe drum.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
si o poz(n)a ca vroia alienu...Attached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Post2 seturi de senzori pe stoc, cateva seturi pe drum, ce vor ajunge zilele urmatoare.
a plecat un set si la catalinyk.
inca un set la skorpionu'
mai am un set pe stoc (de fapt 2, dar unul cred ca are o 'eroare'), si cam 5 bucati pe drum.sigpic
Comment
-
inca un set de senzori merge prin boly la altcineva, din afara clubului.
0 senzori pe stoc, 5 seturi pe drum. altii la banii astia nu stiu daca mai pot aduce.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment